A munkahelyi mobbing ingyenes alternatívája a kirúgásnak? elmegy a dolgozó magától nem kell neki végkielégítést fizetni?
Ha van egy régi alkalmazott akit a főnök el akar küldeni az sokba kerülhet. Több havi végkielégítés, 90 napos fizetett felmondási idő-sok pénz.
Nem jó a fillérb*ó főnöknek. Ő ingyen akarja megoldani. Menjen a dolgozó magától.
Hát rászáll az alkalmazottra, kötekedik, ha van sapka az a baj ha nincs sapka az a baj= mobbing.
Még ráadásként a tőle függő tőle rettegő egyéb pincsikutya alkalmazottakat is belevon a mobbingba. És azok kénytelen kelletlen mert beszari senki szarok, csinálják is.
Az eredmény meg is van: a mobbingolt alkalmazott felmond. És mivel ő mond fel semmi se jár neki. Se végkielégítés se semmi.
És a főnök tapsolhat, elérte amit akart.
Ez így működik?
Ha tényleg a pénz miatt van, akkor visszavágnék, szerintem én bírnám tovább 😅
Ha csak szimplán paraszt, akkor sem mondanék fel, hanem keresnék egy munkajogi képviselőt.
"szerintem én bírnám tovább"
Mindenki ezt a sódert nyomja. Az elején. Aztán úgyis mindig a főnök (és csahos kutyái ) lesznek erősebbek.
Önáltatás mást hinni. Persze tudom, TE a kivétel vagy. Nyilván.
Láttam én már hozzád hasonlót sikítva menekülni. Még az elején mást mondott, aztán mégis elhúzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!