Hogyan kell cèlokat kitűzni a munkahelyen?
Az mindig is szánalmasan vicces volt a kutatási részlegünkön, hogy a fizetés emelést a kitűzött és elért célokban mérik, amikor maga a munka nem arról szól, hogy fix célok vannak. Továbbá nem megfelelő cél a főnök szerint, hogy minden vevői kérésre 24 órán belül válaszolok. És ha egyik évben ez volt a cél, következő évben már ez a norma.
Fizetés emelést meg csak úgy lehet ma kapni, ha otthagyom a céget. Én ezért 3 évente váltok 15% fizuemelésért. Tudom, hogy ha kidolgozom a belem, akkor sem kapok fizu emelést, és ha nem dolgozok semmit akkor sem. Ezért kénytelen vagyok váltani.
Ennyit érnek a célok a munkahelyen. Semmit.
Sosem becsülik meg a munkaerőt. Most is sír a főnököm, hogy miért megyek el. Hát azért, mert 3 évig nem becsült meg. Csak ezt nem mondom a pofájába. Azt mondom, hogy jobb ajánlatot kaptam és kész. Egy cégem nem volt még, ahol legalább 2%ot emeltek volna az éves fizumon. Pedig én megmondom mindenhol, hogy ha ezt nem kapom meg, az egyenlő azzal, hogy nem akarnak engem többet ott látni.
3 évente 15%al meg éppen szinten tudom tartani a szükségleteimet és talán egyszer belefér majd, hogy gyereket is vállaljak. De a cégeket ez sem érdekli. Csak a saját pénzük. Az embereket magasról leszarja mindenki.
Üdv, egy 5G fejlesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!