Egy hét után mindent kellene tudom az új munkahelyen?
Most kezdtem új helyen. Úgy volt, hogy betanítanak, ennek ellenére, akinek be kellene tanítani, nem foglalkozik velem.
Csak gyűlnek a papírok az asztalon, ha segítséget kérek a kolléganőtől akivel vagyok egy szobában, csak cüppög.
Ma megkaptam, hogy ők este hatkor mennek el fél öt helyett. Én nem tudok maradni, mert kicsi gyerekeim vannak. Első osztályos, és ovis. Mennem kell értük.
Felvételnél ezt jeleztem is a főnökség felé.
Mégis úgy érzem, hogy ki vagyok közösítve, és fúrnak a hátam mögött.
Nem normális egyáltalán, nem látnak ott szívesen jelezd a főnökség felé.
Mondjuk az én betanitásom 3 hónapba is tellett de az más eset.
Én is ugyan ebben a cipőben jártam csak én gyárban dolgozok, ráadásul felelősségteljes, nem túl egyszerű pozícióm van. Kaptam egy "mentort", akinek elvileg három hónapig ott kellett volna mellettem lennie, ehelyett a második nap már magamban kellett csinálnom mindent, azt se tudtam milyen rendezvényen vagyok.
Nem ide tartozott ez, de jól esett kiírni. :D
Abban lehet bízni, hogy idővel jobb lesz a helyzeted, de ha nem és neked úgy nem jó, akkor lehet érdemes lesz új munka után nézned majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!