Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a munkahelyeden mindent...

Ha a munkahelyeden mindent megteszel a munkádért, de mindig más célt kellene teljesítened, ahhoz hogy "jó legyél", akkor mi lenne a reakciód?

Figyelt kérdés
2019. márc. 26. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Írsz kérlek egy példát? Mit jelent az, hogy "más célt"? Előre is köszönöm a választ!
2019. márc. 26. 19:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Az, hogy tök mindegy mit csinálsz, az elvárásoknak nem tudsz megfelelni. Ha kidolgozod a beled, az se elég, helyette lenne kifogás, hogy miben kellene jeleskedned.
2019. márc. 26. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát, az már alapból baj, h bármilyen elvárásnak meg akarsz felelni. Ha holnap nem mondasz fel akkor valószínűleg mazochista vagy.
2019. márc. 26. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Kalap-kabát.
2019. márc. 26. 19:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Hosszú ideig csináltam, mert azt hittem velem van a baj, és tényleg nem vagyok jó, gyors stb. Sosem éreztem, hogy elégedett vagyok, pedig napi szinten túlóráztam. Mikor rájöttem, hogy csupán csak "bőrlehúzás" a cél, és azért nincs dicséret, megbecsülés, nehogy úgy érezd, többet érdemelsz, hajts még jobban. Reakcióm az volt, hogy eljöttem a cégtől, és most máshol örülnek és értékelik azt, ahogy dolgozom.
2019. márc. 26. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!