Mit gondolnál ha munkahelyeden egy nőn ezt a parfümillatot éreznéd?
Uniszex illat,márkás parfüm.Lényegében égett gumiszag vaníliával megspékelve,vanília illatú szemeteszsákba dobott bőrkabát illat,vagy mintha autóversenyről jönnél :D
Csak röhögtem mikor elolvastam a véleményeket róla :D
Állítólag ehhez bevállalósnak kell lenni,tudni kell viselni.
Nos én eddig light-osan használtam light-os parfümöket,de határozottnak érzem magam.Munkahelyemen nőkön ugye a könnyedebb virágillatok vannak,mindkét nem agyilag nincs nagyon a toppon.Megéreznének egy ilyen illatot rajtam,lenne annyi eszük hogy kicsit jobban belegondoljanak mi lehet ez,vagy elkönyvelnének égett gumiszagúnak ? :)
Kétlem, hogy komolyan foglalkozna vele bárki is, hacsak nem kifejezetten zavaró.
"mindkét nem agyilag nincs nagyon a toppon"
"lenne annyi eszük hogy kicsit jobban belegondoljanak mi lehet ez"
A stílusod kicsit bicskanyitogató, ha élőben is ilyen vagy, az sokkal zavaróbb lehet, mint a vaníliás autógumi szagú parfüm.
:D Na jól le lettem oltva.Nem vagyok ilyen,szinte a hangomat se hallják ott,csak közöltem a tényeket milyen emberek vannak ott,sajnos ami tény az tény.
Az illatot 5-ösnek értékelik attól függetlenül hogy mit lehet kiérezni belőle,ez olyan cucc ami egyedi,ezért is.
Ez a Bvlgari Black, amit írsz, szerintem élőben ennyire nem durva.
Én hordok munkahelyre mindenfélét, van, amiről tudom hogy nem egy populáris darab, azt tényleg nem is szokták dicsérni :p; ami trendi és édes, azt igen. De sose mondták egyikre sem, hogy büdös lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!