Mit tegyek, hogy a munkahelyemen leszálljanak rólam?
A cégnél dolgozik egy nő tanácsadóként, de a munkámmal kapcsolatban nagyon kritikus. Volt már mikor szünetben hallottam, hogy hazudott rólam, de olyan is volt, mikor a munkámról beszélt. Én kedves vagyok vele is, emellett a munkámmal kapcsolatban tevékenykedem.Viszont, én segítsek mindenhol, aztán hallgatom, hogy egy kolléga mondja, hogy 2-en építette fel az egész osztályt mással. Tehát, ha én
dolgozok, a munkámnak nincs látszata. Én már belefáradtam abba, hogy mindig igazolni kell, hogy mit csinál az ember, ha nem tetszik az, hogy valaki dolgozik, akkor ott nem a dolgozóval van a baj. Mit csináljak a témával kapcsolatban? 23/F
Milyen tipusu ceg ez?
Mi a munkad? Nincs eleg konkretum az otleteleshez,h csinald ki a tanacsado not.
Ne foglalkozz velük.
Ha tisztességesen dolgozol, becsületesen viselkedsz, egy idő után a többieknek fel fog tűnni , hogy mi a valóság, és elszigetelődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!