Mièrt akar valaki a felmondàsra kènyszerìteni, ha szerinte màr önmagàban nem felelek meg a munkahelyi körülmènyeknek, embereknek?

Felreirasokat* meg mielott irsz te bohoc.
Amugy meg telorol irok, valszeg magatol irta kulon mert eloszor ugyan aztan meg ez.

Ööö....
Kultúrált emberek megköszönik. Bár a majmozásod sem kultúremberre hagy következtetni. :D
Telón is ki lehet kapcsolni a helyesírás ellenőrzést. Persze csak akkor ajánlott, ha megy valakinek magától.
Egyébként elég érdekes telefon, hogy az ékezetek hiányát nem javítja. 🤣

16os: komolyan??? :OOOOOOOO MESÉLJ MÉG
Még akár át is olvashattam volna küldés előtt, amit írtam!!! nem??? :OOO egy fórumon olvastam, hogy tud ilyet is az Nber! :OOOOOO WÁÓÓÓÓÓÓÓÓ hol tart a technika....
Nincs mit megköszönni, és nagyobb kultúr ember vagyok mint egy élettelen senki akinek ez a szórakozása, hogy a semmibe köt bele :D MErt még ha valós helyesírási hibána kötsz, pl "muszály" vagy valami. akkor oké, kussolok, hibáztam. De így te vagy a bohóc egyedül.
Az agyad az érdekes, hogy odáig sem jutsz el, nemtom ilyen csöves telefonod van, hogy a saját írásodból is tanul és egyes szavakat megjegyzi azután hogy beírtam.
Ráadásul nem is T9 automatikus javításról bezséltem, csak még ehhez is ostoba vagy! Hanem arról, mikor bedobja a szót és rányomsz írás közben. Ez nem automatikus javítás, csak a beviszi amit felajánl amire rányomsz és mikor gyorsan válaszolsz nem arra fogsz figyelni hogy külön dobta be az ugyanezen szavakat.
Fogalmatlan élettlene senki...vicc vagy. Inkább húzd ki a netet, mert itt is pont annyian szeretnek, mint a való életben. Senki. Vagy próbálj meg más arcot játszani legalább neten, ha már ide menekülsz a 0 életedből.

Höblöblő höblöblő 🤣🤣🤣
Vigyázz, meg ne fulladj.
Kultúr is vagy meg ember is? Tudom, tudom... Ezt is a makográf szedte szét. 😂

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!