Vannak itt olyanok akik Romániából mentek ki Magyarországra és a SE-re felvételiztek? Akár ismerős,rokon is lehet. Írjatok arról hogy milyen volt neki a felvételi,hogy érte meg milyenek voltak a körülmények ,,külföldiként”?
Miből állt neki a felvételi ?
Mit lehet tudni és mik azok a dolgok amikkel számolni kell
Február 15.ig kell érettségire jelentkezni, ezt a határidőt komolyan kell venni. Eddig kell leadni az egyetemi jelentkezést a felvi.hu-n is.
Igen, le kell tenni a romániai érettségit, mellette Magyarországon a két emeletet.
Magyarországon a két emelt érettségit dátum szerint mikor és hol kell letenni?
(Probáltam utána keresni neten is de nem jártam valami sok sikerrel ezért érdeklődöm továbbra itt)
Május 4.- én kezdődik az írásbeli érettségi, biológia és a kémia május 15. körül kerül sorra, nem tudom fejből. A szóbeli június elején van.
Az oktatási hivatal osztja be, hogy hová kell menned, melyik iskolába.
Köszönöm a linket,elolvastam:)
Még csak egy utolsó kérdésem lenne
Abban az évben kell letenni a Magyarországi érettségiket amikor a Romániait is leteszem?
Akkor teszed le, amikor akarod, de a szeptemberi kezdéshez előtte májusban le kell tenni.
Még annyit, hogy kb. 40000Ft/tantárgy az érettségi díja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!