Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sokan miért dicsekszenek vele...

Sokan miért dicsekszenek vele hogy akár mindennap dolgoznának reggeltől estig,nekik meg se kottyanna?

Figyelt kérdés
Több olyan embert is ismerek aki azt mondja hogy nem érdekli ha 7 napból 7-et kell dolgoznia,ő bírja.Ezt azért mondják hogy felnézzenek rájuk,tiszteljék őket?Én fiatal vagyok,de nekem elég a heti 40 óra munka.Minek hajtanám magam?Hogy aztán gyógyszerre költsem azt a pénzt,amit a túlórával megkerestem?

2021. febr. 18. 08:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
És milyen munkahely az, ahol azért fizetnek, hogy ülsz és kávézol meg telefont nyomkodsz?
2021. febr. 20. 08:45
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
11: A proli kétkezi melósok szerint az irodisták munkája csak ebből áll.
2021. febr. 20. 08:53
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
12 Lehet ők csak ennyit fognak fel belőle.:) Mondjuk egy normális irodai munkánál van, hogy normálisan enni sincs idő. Nem hogy még liter számra iszogatni a kávét,teát.
2021. febr. 20. 09:01
 14/17 anonim ***** válasza:

13: Én az ilyen felfogásúaktól megkérdezném, hogy ha mondjuk holnaptól eltűnne minden papírtologató (ahogy ők hívják), akkor ők attól kezdve hogy képzelnék el a mindennapi életüket? A dolog már ott bukik, hogy pénzt se vehetnének le a számlájukról, mert nincsenek többbé papírtologatók, senki sem utalja a fizetésüket.

Írom ezt úgy, hogy világéletemben fizikai munkát végeztem.

2021. febr. 20. 09:14
 15/17 anonim ***** válasza:
14 Ez így van, viszont a fizikai munkásokra is szükség van. Egyik nélkül sem lehet működtetni egy országot. Általánosságban az is igaz, ha valakinek a munkájára nem lenne szükség, nem teremtene valamilyen értéket, akkor nem is fizetnének érte. Akinek fizetnek azért, hogy dolgozzon, annak a munkájára bizony szükség van. A kávézás és a zenehallgatás nem ilyen tevékenység.
2021. febr. 20. 09:21
 16/17 anonim ***** válasza:
15: Hogy valakit azért fizetnek, hogy csak kávézik meg zenét hallgat, és amúgy semmit nem csinál, olyan esetben elképzelhető, ha a főnöknek valami rokona vagy puszipajtása, akit csak benyomott, hogy papíron dolgozzon valahol. De az ilyet általában utálja a többi dolgozó.
2021. febr. 20. 09:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Sokan gondolkodnak úgy Magyarországon, hogy sokat dolgozni valamiféle hősies cselekedet.

Pedig valójában inkább ostobaságra vall, mert egyrészt az ilyen ember nem tiszteli az idejét és az egészségét, két végén égeti a gyertyát, és feláldoz mindent a pénzért.

Nem sokat kell dolgozni, hanem okosan kell dolgozni!

2021. febr. 20. 09:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!