Sokan miért dicsekszenek vele hogy akár mindennap dolgoznának reggeltől estig,nekik meg se kottyanna?
Figyelt kérdés
Több olyan embert is ismerek aki azt mondja hogy nem érdekli ha 7 napból 7-et kell dolgoznia,ő bírja.Ezt azért mondják hogy felnézzenek rájuk,tiszteljék őket?Én fiatal vagyok,de nekem elég a heti 40 óra munka.Minek hajtanám magam?Hogy aztán gyógyszerre költsem azt a pénzt,amit a túlórával megkerestem?2021. febr. 18. 08:22
11/17 anonim válasza:
És milyen munkahely az, ahol azért fizetnek, hogy ülsz és kávézol meg telefont nyomkodsz?
12/17 anonim válasza:
11: A proli kétkezi melósok szerint az irodisták munkája csak ebből áll.
13/17 anonim válasza:
12 Lehet ők csak ennyit fognak fel belőle.:) Mondjuk egy normális irodai munkánál van, hogy normálisan enni sincs idő. Nem hogy még liter számra iszogatni a kávét,teát.
14/17 anonim válasza:
13: Én az ilyen felfogásúaktól megkérdezném, hogy ha mondjuk holnaptól eltűnne minden papírtologató (ahogy ők hívják), akkor ők attól kezdve hogy képzelnék el a mindennapi életüket? A dolog már ott bukik, hogy pénzt se vehetnének le a számlájukról, mert nincsenek többbé papírtologatók, senki sem utalja a fizetésüket.
Írom ezt úgy, hogy világéletemben fizikai munkát végeztem.
15/17 anonim válasza:
14 Ez így van, viszont a fizikai munkásokra is szükség van. Egyik nélkül sem lehet működtetni egy országot. Általánosságban az is igaz, ha valakinek a munkájára nem lenne szükség, nem teremtene valamilyen értéket, akkor nem is fizetnének érte. Akinek fizetnek azért, hogy dolgozzon, annak a munkájára bizony szükség van. A kávézás és a zenehallgatás nem ilyen tevékenység.
16/17 anonim válasza:
15: Hogy valakit azért fizetnek, hogy csak kávézik meg zenét hallgat, és amúgy semmit nem csinál, olyan esetben elképzelhető, ha a főnöknek valami rokona vagy puszipajtása, akit csak benyomott, hogy papíron dolgozzon valahol. De az ilyet általában utálja a többi dolgozó.
17/17 anonim válasza:
Sokan gondolkodnak úgy Magyarországon, hogy sokat dolgozni valamiféle hősies cselekedet.
Pedig valójában inkább ostobaságra vall, mert egyrészt az ilyen ember nem tiszteli az idejét és az egészségét, két végén égeti a gyertyát, és feláldoz mindent a pénzért.
Nem sokat kell dolgozni, hanem okosan kell dolgozni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!