Jogosan nem akarok már ebbe részt venni/segíteni?
Pár éve néhány kollégával összeraktunk egy nyeremény játékot ami minden évben megrendezésre kerül. Maga az hogy játszunk valamit a másik kollégák ötlete volt a konkrét játék pedig az enyém.
Én abba az időszakba amíg a játék zajlik (nem két nap) órákat töltök azzal hogy nyilvántartsam a játékosokat és megirjam a játékhoz szükséges napi bejegyzéseket, persze ezt munkaidőn kívül. Egy kolléga lett ennek a játéknak úgymond az arca és az ő neve alatt megy igazából az egész ezt nem is bánom nem vagyok az a kiallok a nyilvánosság elé típus,a közvetlen kollégákon kívül senki más nem tudja hogy egyáltalán mi is kötődünk ehez a játékhoz. A harmadik kolléga napi kb fél órát tölt ezzel a projekttel munka időben.
Akármikor szóba kerül a játék őket kettőjüket istenitik és hogy ők ezzel mennyire sokat foglalkoznak, az én nevem felsem merül sosem, de még kettőjük között sem.
Eddig nagyon szívesen csináltam ezt a játékot viszont mostmár úgy érzem jövőre nem szeretnék a része lenni, mert egy csepp köszönetet nem kapok érte, sem a fonoksegtol sem az említett két kollégától. Sajnos azt is tudom, hogy ha én ezeket a dolgokat jövőre nem csinálom meg ők sem fogják és vége is lesz a játéknak végleg.
Jogosan érzem ezt szerintetek?
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Mondjad, hogy neked jobban kell a dicsőség, mint a kollegalitás, és hidd el, nem fognak rád igényt tartani.
Lehet, hogy pár hónap múlva a munkádra se, de te akartad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!