Sokan miért dicsekszenek vele hogy akár mindennap dolgoznának reggeltől estig,nekik meg se kottyanna?
Én azt látom, ezt két féle ember mondogatja:
-akik nagyon szegények, és nem is volt esetleg munkájuk, és most örülnek ( itt sokszor igaz is, hogy bírja a melót, mert végre kap lóvét, és motiválja, ez szerintem jó, és nem is dicsekvés annyira).
-azok, akik még a kutya faxával is dicsekednek, de igazi, kézzel foghatóval nem tudnának. PL: jah mennyit bír melózni, közbe meg amúgy nincs látszata, mert a 150 felé felvett kölcsönt fizetik vissza, és 50 évesen sincs egy normális saját ingatlanuk mondjuk. Én nem bírnám a lelkem is kidolgozni, de nem is kell szerencsére, és mégsem vágok fel ezzel face to face a kollégáknál, hogy nekem miért nem kell túlóra, stb, meg engedjenek szabira...
9-es én ezt csinálom heti 5x8 órában (igaz most otthonról) és hidd el, egyáltalán nem egy leányálom ez sem...
nem keresek rosszul, mégis utálom már ezt is csinálni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!