Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha valaki beteg, ti hogy...

Ha valaki beteg, ti hogy kezelitek?

Figyelt kérdés

Ha egy kollégátok nem megy dolgozni ti, hogy álltok hozzá, vagy kezelitek?

Olyan helyre gondolok, ami nem gyár, hanem korlátozott az alkalmazott szám, pl iroda, bolti dolgozó stb. Én boltban dolgozok, és van egy kollégám, aki szinte 2 hétig betegen jött dolgozni, elment orvoshoz, íratott gyógyszert, szedte és úgy jött. De múlt hétvégén annyira kijött nála a betegség, hogy nem tud jön már a héten.

Az a lényeg, én úgy tekintettem rá, hogy basszus milyen rendesen, betegen is jön, és amikor elment, akkor azt mondtam, hogy megérdemli a pihenést, mert már nem bírta. A többi kollégám pedig annyira negatívan állt szegény fiúhoz, amikor betegen jött senkitől nem kapott egy jó szót se, csak tőlem a többiek magától érthetően vették ezt, amikor most elment táppénzre, pedig ki voltak akadva, hogy mit képzel magáról. Ti hogyan álltok ehhezz?

2021. febr. 16. 13:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%
COVID van!!!!!! Erre bemegy betegen dolgozni???? Meg is lincseltem volna. Hála istennek jön Kínából oltóanyag, rögtön beadatom amint lehet, ezt várom hetek óta.
2021. febr. 16. 17:11
 12/13 anonim ***** válasza:
60%
Regisztráltam, minden nap nézem a postaládát, hogy mehetek e oltatni de eddig semmi😭 Meg fognak ölni az ilyen hülyék, mint a kollegad... Szerencse hogy a Miniszterelnök Úr rendelt nekünk lélegeztető gépeket, különben sokan már koporsóban lennének!!!
2021. febr. 16. 17:15
 13/13 anonim ***** válasza:
60%
Én az ilyen embert pénzsóvárnak tekintettem. Bejött pihengetni, helyette dolgoztunk, mert neki 40 fokos láza van, értsük meg. Bezzeg a pénzt úgy felvette, mint mi. Csak hogy ne kelljen táppénzre menni, mert bukja fél fizetését. Gerinctelen emberek vannak. A főnök is azt akarta, aki beteg, maradjon otthon, senkit nem dobnak ki, ez egy téveszme. Ha sokat betegeskedik valaki, akkor én is kidobnám: egyrészt miért ilyen göthös, másrészt ragasztgatja mindenkire, munkaképtelen mindig, valami lelki baja van, azok a betegek.
2021. febr. 16. 19:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!