Szerintetek az jó ha valaki elete vegeig egy munkahelyen dolgozik? Sosem valtott
Figyelt kérdés
2021. febr. 13. 13:54
1/13 anonim válasza:
Ha jól érzi magát és megfizetik, akkor jó. De sajnos legtöbbször nem ez a helyzet.
2/13 alletta válasza:
jó munkahelyi légkör, jó fizetés - kár lenne a mai világban váltani. ha ez nincs meg akkor lehet keresgélni, és csak akkor felmondani, ha a másik már tutira bejövő állás/munka. persze lutri, hogy jól választottál-e? részemről több fizetésért váltottam, nem bántam meg.
3/13 anonim válasza:
Az ilyen ember nagyon beszűkült módon látja az életet,semmi kitekintése nincs a világra.De persze nagyon büszke rá hogy ő milyen régen dolgozik a cégnél.Nagyon gáz és szánalmas az efféle kolléga,jobb az ilyet nagy ívben kerülni,hacsak nem olyan szar életet akarsz mint az övé.Beleragadni a megszokottba az sosem jó.Az új feladatok,kihívások építik az embert,folyamatosan új kapukat nyitva előtte amiken belépve fejlesztheti önmagát.Mélyebb önismeretre tehet szert,fejlődik a problémamegoldó képessége,alkalmaszkodókészsége,kreativitása,az egész jelleme.Nyitott,sokoldalú emberré válik,aki könnyen megtalálja a társaságát a hasonló mentalitású emberekben,akiken keresztül még több értékkel gazdagodik a saját élete.Az élettapasztalatait pedig átadhatja majd a gyerekeinek,hogy azok sikeres,boldog felnőtté válhassanak és meg tudjanak birkózni a huszonegyedik század kihívásaival.Mindenképpen ez a követendő út szerintem.
4/13 anonim válasza:
van akinek bejön. nekem nem, én megunom pár év alatt
5/13 anonim válasza:
Nem, nem jó. Kell a változás. Én 5 éve vagyok ugyanazon a munkahelyen, oda vissza ismerem az összes folyamatot.. sablonossá, unalmassá, monotonná vált. Fizetést se fogják a csillagos égig emelni.
nagyobb terveim vannak az életben, minthogy mindennap azért keljek fel, hogy megkeressem az átlagfizetést, évi 20-30 szabadnappal... aminek a feléről nem én döntök.
6/13 anonim válasza:
Ez lenne a normális, természetesen, ha megvan a fizetés és a normális légkör.
7/13 anonim válasza:
Hát a mai világba már nimcs ilyen hely főleg magyarországon ahol aki nem rokon az munkát se kap.
8/13 anonim válasza:
Én azt honnan tudjam, hogy másnak mi a jó?
Én eddig egy melóhelyemen se bírtam ki 4 évnél többet, de nem vagyunk egyformák.
9/13 A kérdező kommentje:
Hat itt a legtobugember aki itt nott fel mindenki egy munkahelyen maradt.a szuleim se szeretnek neha jarni nembirjak. En is ugyerzem kell a valtas bar meg szuleimmel lakok 21 leszek de en nemakarnek 1 helyen dolgozni szuk latokorunek latnam az egeszet h csak abbol all ki a napom h reggel elmegyek es este jovok stb ennyi az eletem csak hat igen muszaj lesz elkoltoznk majd csak nekem is meg gyujteni kell penzt a szakmam utan bar munkahelyet se lehet itt annyira talalni normalisat nincs sok valasztek es nehez minden.
2021. febr. 13. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!