Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet jobban ellenőrizni...

Hogy lehet jobban ellenőrizni egy munkahelyen, hogy ki dolgozik, vagy ki nem?

Figyelt kérdés
Valakinek a kommunikáció a munkája fontos részét képezi. Viszont, ha mást is kell csinálnia, akkor nem beszélgethet egész nap, esetleg nem vehet ki ilyen-olyan néven szünetet. Mit gondoltok erről? (34/F)
2020. aug. 10. 08:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk két dolgot ellenőriznek: bejárok-e minden nap, ha csak egy órára is (otthonról is tudok dolgozni, terepi munkám is van, ezért elég csak bemenni rövid időre), és elvégzem-e a rám bízott feladatokat. Amíg igen, addig senkit se érdekel hogy mennyi szünetet tartok.
2020. aug. 10. 08:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Zádoron is hallottam, hogy van ilyen. Köszi a választ!
2020. aug. 10. 08:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy az a cég csinálja jól, aki emberként tekint a dolgozóira, és nem mint robotokra meg pénzautomatákra:)

Főnökösödni, mikor hatalmat kap valaki a kezébe azt minden hülye tud, de jó főnőknek kevesen:D

2020. aug. 10. 08:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is hasonló, mint az egyesnél. Legyen elvégezve a munka! Ez a fontos. Hogy mikor csinálom meg, az irodában, otthon, akárhol, reggel 8 és délután 4 között, vagy délután, vagy este, az senkit sem érdekel. Csak legyen meg határidőre.
2020. aug. 10. 08:41
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
de jó főnőknek lenni
2020. aug. 10. 08:42
 6/13 anonim ***** válasza:
1-es, nálunk is. Én mondjuk most home office-ból tolom. De amíg be kellett járnom, nálam is (meg a többieknél is) azt nézték, hogy megjelentél-e időben a munkahelyen (5-10 perc késést még elnéztek, mert sokan autóval jártak és ugye a reggeli forgalom...), nem lépsz-e le szó nélkül és elvégzed-e a munkádat. Amíg ezek megvoltak, senki sem b*szogatott, hogy amúgy mit csinálsz, ha épp nem dolgozol.
2020. aug. 10. 08:47
 7/13 anonim ***** válasza:
55%

Utolsó a kommunizmusban is így tolták benntvoltak akár a gép előtt is vagy még maradtak azt annyi-ettol is omlott össze..a nem termeléstől.

..

2020. aug. 10. 09:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Matattak....
2020. aug. 10. 09:11
 9/13 anonim ***** válasza:
71%
A legtöbb helyen az a fontos, hogy a munka legyen kész, de van akinek meg a látszat fontos, hogy mindenki legyen bent és "dolgozzon" . Pároméknál a home office mutatta, hogy ki mennyit is dolgozik, mert órára kellett írni, hogy ki mit csinált, majd az alapján a főnök eldöntötte, hogy kinek mennyi szabit ad ki. Volt, akinek 15 munkanap alatt nem haladta meg a napi átlag munkája a 6 órát, ott bizony sok szabi ment ki, illetve voltak átszervezése, mert ezek szerint ha bejár se telik ki a 8 óra munkával.
2020. aug. 10. 09:20
 10/13 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem ez a munka jellegétől függ. Egy gyárban nyilván nem működik, hogy mindenki akkor megy be, amikor akar, mert a munkafolyamatok egymáshoz kötöttek. De egy bolti eladó sem tudja ezt megtenni. Vagy egy személyes ügyfélszolgálat. De az olyan irodai munka esetén sem, amikor egymástól függnek a munkalépések. Pl. én utálom, amikor azért nem tudom végezni a munkám, mert xy még nem végzett a saját részével és utána kerülne csak hozzám, vagy xy-tól kéne anyag, infó, bármi, de ő tököl vele.

Szerintem ha normálisan megy az ügy, jól működik a cég, akkor nem nagyon kell ellenőrizni. Nem kell pár perc késésért cseszegetni az embereket. Nem kell úgy viselkedni, mint egy börtönben.

2020. aug. 10. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!