Mi a fontosabb egy munkahelyen ha jól eltudja adni magát valaki vagy ha jól dolgozik?
Van van munkatársam,az dolgozni nem szeret..mostmár kell,hogy dolgozzon mert konfliktus lett volna belőle ha nem dolgozik.Olyan egyén aki szeret mások tollával dicsekedni,valamit hall a munkához kapcsolódóan és kikerekíti azt mintha nagyon okos dolgot mondott volna,közben az nem is tőle származik.Ellóg a munkaidőből,keresi a kibúvókat.
Néha felteszem a kérdést én vagyok a hülye vagy a tükör görbe?Mert ettől a csodálatos embertől sokan elvannak ragadtatva.Van egy sármos megjelenése,jó beszélőkéje,de ha dolgozni kell cserben hagy másokat,úgy tesz mintha ott se lenne.Ha dolgozni kell szenved,morcos akkor él viccelődik,szórakozhat. Legszivesebben egy-két apróságot megcsinálna meg le-fel sétálgatna,beszélhetne.De ha dolgozni kell a kezét kell fogni,nem lehet rábízni akármit.
Nekem is az a tapasztalatom ha valaki jól bevágódik,eladja magát azt többre értékelik.Csak nem tudom mit csinálnak olyankor ha végzetes hibát követ el.
2-es egészségügyi laboratóriumban és ő úgy gondolta elég ha kivesz pár epruvetta vért meg beszélget a páciensekkel csak itt nem ebből áll a munka mert ezzel 7-8 órás munkaidőt nem tud kitölteni.Egyébként szerb férfi és a szerbek nem híresek a munkamoraljukrol hamar kidőlnek,különösen a férfiak, ha intenzíven kell dolgozni sok nekik.Előrevalknekik.Előrevalóbbaja.Amugy nagy részük társaságkedvelő,befogadó, nyitott de a munkához való hozzáállásuk katasztrófa.
4-es igen ismerőse a főnöknőnek.De idővel kezdett ő is megelégelni dolgokat,bár még nem eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!