Januartol kezdhetnek az uj munkahelyen. Kevesebb a fizetes, viszont nem annyira stresszes. Valtanatok? Mi a fontosabb? Penz vagy nyugalom?
Attól függ, hogy mennyivel kevesebb. Ha el tudja viselni a különbséget a családi költségvetés, akkor igen, váltanék.
Igazából egyből rávágnám, hogy a nyugalom a fontosabb, de abból nem tudom kifizetni a számlákat, illetve bevásárolni a boltban. Viszont, ha stresszben dolgozok, akkor előbb-utóbb egészségügyi következményei lesznek, ami miatt akár munkaképtelenné is válhatok. Szóval megfontolandó kérdés.
hat en a nyugalomra voksolnek az biztos (sott konkretan egy rosszabbul fizeto melot valasztottam viszont azota sokkal kiegyensulyozottabb es boldogabb vagyok);persze fugg attol is hogy mennyi az annyi, veszelyeztetve van e a normalis megehletesed, mi az amirol le kellene mondanod a fizetesed miatt, mi az amit nyersz vele.
Merlegelj.
Én is hasonló szituban vagyok.
Összeköltözünk a párommal, ami miatt munkahelyet kell váltanom.
Igaz hogy összességében kb 7-8 ezerrel kevesebbet fogok keresni, de nyugisabb, és a költözés is megoldható.
És persze együtt élhetünk, és nem csak hétvégén tudunk találkozni mint eddig
Ezt neked kell eldöntened, hogy inkább élsz nagy(obb)lábon , vagy csak félretenni/gyűjteni valamire és többet stresszelsz, vagy inkább élsz szerényebben, de nyugodtan!
Bár ahogy előttem is mondták nem mindegy, hogy mennyi a különbség, 5ezer vagy 50ezer.. Neked kell döntened, hogy mit vállalsz be!
Nem elunk Magyarorszagon. Hetente van fizetes. Pont egy heti fizetessel kapnek kevesebbet. Az en fizetesembol fizetjuk az alberletet. Ha valtok, a ferjem fizetesebol is kell hozzatenni.
Itt most van evi ket het szabadsagom. Ott ujra egy evig nem lenne semmi es utanna is csak egy het. Hetvegen is kellene menni. Most nem kell. Viszont fiatalabbak a kollegak, jobb a legkor. Itt oregek kozott vagyok. 37 eves vagyok, a kollegak 60-65 kozott. Hezitalok. Mennek is, nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!