Emelt bér utalása lehet „tisztességteszt“ egy munkahelyen? Hogy szólok-e magamtól?
Ha emelt bért kapok utalva, anélkül hogy bárki szólt volna erről, akkor az lehet sima tévedés.
Meg lehet hogy nem tévedés, hanem egy tudatos szándékos akció? A tét: szólok-e magamtól vagy zsebre teszem az emelt bért és hallgatok?
Lehet ez is mögötte?
Amolyan lejáratás-kísérlet? Ha szólok, akkor nem jött be a trükk, de ha nem szólok, akkor máris van muníció ellenem?
Már miért rúgnak ki? Mert egy tőlem független felnőtt ember az én megkérdezésem nélkül emelt bért utalt? Ez lenne a kirúgás alapja?
Más hibázik és engem rúgnak ki-vagy hogy?
"Szerintem elég világos mit kell tenni. Ha neked tudottan x ft a fizetésed, "
De olyan is volt már ám, hogy kevesebbet kaptam, azonnal szóltam, és a különbözetet azóta se kaptam meg. És évek teltek el azóta.
Na most ha így nézzük ha nekik szabad az én pénzem benyelni csak úgy, hát nekem is szabad az övékét nem?
"Tévedni emberi dolog. "
így van. ők tévedtek és nem vették észre-hát én is tévedek és nem veszem észre.
Nekik szabad tévedni nekem nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!