Ha epilepszám van de szedek rá gyógyszert és akkor nincs semmi akkor nem fognak kirúgni?
Figyelt kérdés
Igazából a legjobb lenne eltitkolni a fszba mert nem akarom magam sajnáltatni stb stb.2021. febr. 2. 19:03
1/7 anonim válasza:
Attól függ milyen munkahely.
Nálunk például komoly baleset is lehet ha neadj isten mégiscsak rosszul lennél. És az senkinek nem jó.
2/7 anonim válasza:
Ha eltitkolod, akkor borzasztó nagy ijedelem lesz, ha egyszer begörcsölsz és nem biztos, hogy tudnak neked segíteni.
3/7 anonim válasza:
Én is tünetmentes epilepsziás vagyok, a szakorvos gondolom neked is megmondta, hogy melyek azok a munkák amiket nem végezhetsz. Én megkérdeztem tőle, hogy köteles vagyok-e jelenteni a munkahelyen vagy állásinterjún a betegséget, és nemmel válaszolt. Nincs közük hozzá.
4/7 A kérdező kommentje:
Király.
Hát én igazából informatikus leszek
2021. febr. 2. 22:00
5/7 anonim válasza:
Nehogy elmondd!
Informatikus teljesen jó a te helyzetedben.
6/7 anonim válasza:
Ezzel az egésszel egyedül az a probléma, hogy az epilepszia sajnos sokak szemében=ájulás stb. Sajnos sokan nem ismerik ezért akkor sem vesznek fel ha az irodai munka. Úgyhogy ne mondd el.
7/7 anonim válasza:
Infósként szerintem felvesznek így is, ha jó szakember vagy, de normális állásinterjún nincs ilyen kérdés, szóval hazudnod sem kell. Én nem tolnám ott ezt túl, hogy külön bejelentés. Majdnem mindenkinek van kisebb-nagyobb baja, amit nem. Köt a cég orrára. Ha erre jár adókedvezmény, akkor rá fognak jönni, ha igényled.
A saját biztonságod miatt később jobb lehet, ha pár ember tudja majd, hogy mit kell csinálni, ha mégis rohamod lenne véletlen, de ez a te döntésed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!