Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan birjam ki a 8 órát a...

RekaFeher kérdése:

Hogyan birjam ki a 8 órát a munkába?

Figyelt kérdés

egyszerűen már ha rá gondolok rosszul vagyok. cukrászdában dolgozok, és bizony ott addig dolgozok még van munka. 8-10-12 mikor- hogy. és már ki vagyok tőle, mindennap leszakad a hátam a lábam, egyszer van 10 p szünet, én dohányzom is ezért is rossz. semmi magánéletem nincsen, mert mire haza érek kidőlök ha mondjuk 6-16végzek, akkor még a haza út 1 óra szóval így is 5-30kor a buszon vagyok, haza felé pedig 17 orára érek haza. szóval semmi erőm nincsen már.

pánikbeteg vagyok, vérnyomáscsökkentőket szedek és már lelkileg nem bírom. a munkahelyen csak csicskáztatnak, flegmák. egy barátnőm van aki néha hóba ott van, de az ritka. senkivel nem tudok beszélgetni. akik ott vannak, ők pedig olyan fars emberek, és lehetetlen elkerülni őket szinte a fenekemben vannak az üzemben. 6 napot dolgozom a héten.

2021. jan. 19. 23:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Jelents beteget egy hétre. Ennyi időre kiír a dogi akkor is, ha ezeket elmondod neki, hogy mennyire kivagy fizikálisan és jön ki a pánikbetegséged stb.

Amúgy nem lehet ott beszélni valakivel, hogy neked ez sok fizikálisan? Akkor kirúgnának?

2021. jan. 20. 00:23
 12/14 A kérdező kommentje:
többször próbálkoztam beszélni velük,meghallgatták és kb ennyi
2021. jan. 20. 06:02
 13/14 anonim ***** válasza:
El onnan, amíg még nem vagy beteg! Hidd el tapasztalat. A doki pedig akár 1-3 hónapig is kiírhat, kimerültség és egyéb címszó alatt. Addig keresel más melót. Én így oldottam meg.
2021. jan. 20. 08:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezt a dokis dolgot vedd komolyan, ha kivagy tényleg. Ne feszítsd túl magadat azon a ponton, hogy esetleg tényleg jobban megbetegszik a tested. Bevagy jelentve amúgy? mert akkor TB-pénzt is megkapod. De szerintem ha nem vagy bejelentve ég akkor is élj ezzel, max kiesik pénz, de nagyon kimerültnek tűnsz.
2021. jan. 20. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!