Hogyan birjam ki a 8 órát a munkába?
egyszerűen már ha rá gondolok rosszul vagyok. cukrászdában dolgozok, és bizony ott addig dolgozok még van munka. 8-10-12 mikor- hogy. és már ki vagyok tőle, mindennap leszakad a hátam a lábam, egyszer van 10 p szünet, én dohányzom is ezért is rossz. semmi magánéletem nincsen, mert mire haza érek kidőlök ha mondjuk 6-16végzek, akkor még a haza út 1 óra szóval így is 5-30kor a buszon vagyok, haza felé pedig 17 orára érek haza. szóval semmi erőm nincsen már.
pánikbeteg vagyok, vérnyomáscsökkentőket szedek és már lelkileg nem bírom. a munkahelyen csak csicskáztatnak, flegmák. egy barátnőm van aki néha hóba ott van, de az ritka. senkivel nem tudok beszélgetni. akik ott vannak, ők pedig olyan fars emberek, és lehetetlen elkerülni őket szinte a fenekemben vannak az üzemben. 6 napot dolgozom a héten.
Kezd el tervezni a saját helyedet. És ellesni minél többet az ottani fortélyokból, hogy hogyan kell működtetni egy ilyen helyet.
Meg amúgy tényleg el kezdhetsz keresni másik cukrászdát is és ott az interjún már el tudod mondani, hogy mi fontos neked. Legyenek pihenők, ne legyen rendszeres a túlóra pl.
Meg amúgy a covid után lehet jobb lehetőségeid lesznek.
Figyelj, átérzem.
Ugyanígy voltam, ekkor váltottam helyet.
Esetleg más munka? Ha van érettségid irodai munkára betudsz kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!