Már 1 éve együtt vagyok a főnökömmel és már meguntam hogy titkolni kell. Mit csináljak?
Hazudni kell mindenkinek meg a szüleimnek is hogy nincs senkim 🤦🏻♀️
Beszéltem már vele erről hogy ne titkoljuk mert én már nem bírom. De ő nem akarja hogy ez kiderüljön.
Munkahelyen könnyű titkolni a többiek előtt mert egésznap nem is látom őt csak néha ha valamit mondani akar az is csak pár perc.
Azt mindenki elfelejti aki itt írogat, hogy baráti körben is lehetnek pletykásabbak. Illetve vannak akik nagyon fényképfelpakolósok. Egy baráti összejövetelnél felrakni facebookra egy közös képet és bukott is a dolog ha ismerős ismerőse látja stb.
Plusz ugye egyértelmű hogy városban sétálgatni se lehet együtt, mert levágós a sztori. És mondom ezt úgy, hogy voltam ilyenben csak a másik oldalon.
Tényleg az a megoldás ha felmond a csaj. Én se hagynám ott a vezető állásomat miatta de ha 1-2-3 hónapig nem lenne munkája akkor persze segíteném amíg nem talál mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!