Már 1 éve együtt vagyok a főnökömmel és már meguntam hogy titkolni kell. Mit csináljak?
Hazudni kell mindenkinek meg a szüleimnek is hogy nincs senkim 🤦🏻♀️
Beszéltem már vele erről hogy ne titkoljuk mert én már nem bírom. De ő nem akarja hogy ez kiderüljön.
Munkahelyen könnyű titkolni a többiek előtt mert egésznap nem is látom őt csak néha ha valamit mondani akar az is csak pár perc.
Elég süsük vagytok, hogy erre eddig nem jöttetek rá: valamelyikőtöknek állást kell változtatnia, aztán nem kell titkolni tovább.
De azt nem értem, szüleitek előtt miért kell titkolni? Tőlük visszajutna a munkahelyre?
Ha komoly a dolog, es nem csak valami szereto vagy, akkor tok egyszeru: keress masik munkahelyet. Persze, o is felmondhat, de valoszinuleg egy vezetoi poziciot nem szivesen hagyna ott az ember.
Viszont az tenyleg gyanus, hogy meg a szuleidnek se mondhatod el..tuti nem hazas?
Szüleimnek azért nem mondom el mert nem bízok bennük anyukám pletykas, kitudja kinek pletykalná el.
Azt tudjuk hogy állást kéne változtatni csak ő nem akar. Mondtam hogy akkor én és azt mondta hogy ne. Neki jó így titkolozni🤦🏻♀️
Azt meg próbáltad vele beszélni, hogy legalább a szüleitek előtt ne titkoljátok?
Még munkahelyen a kollégák előtt vagy a barátok elől még rendben van, mindenki megérti. Nem mindenkinek vannak nagyon megbízható barátai...de legalább próbáljatok meg közös kompromisszumra jutni.
Munkahelyen mindenképp titkolni kell.
Én műszakvezető vagyok és ha kiderülne, hogy lenne valami egy dolgozóval az nagyon aláásná a tiszteletet.
Mert akkor azt hinnék az protekciós, bármit megtehet stb.
Ha jót akarsz akkor titkolod majd továbbra is.
Egyszer összejöttem egy csajjal. Megbeszéltük, hogy titkolni fogjuk.
Erre kirakta a képemet a telefonjára háttérképnek. A buszon mindenki látta hogy velem beszélget facen, elmondta bent két embernek stb.
Azt érte el vele, hogy dobtam és letiltottam mindenhol.
"Neki jó így titkolozni"
Ez beteges!
Nem akar felvállalni!
Rossz előjel!
Állj a sarkadra, és jelentsd be, hogy nem akarod tovább titkolni, ezért igenis nézed a hirdetéseket, és amint tudsz, elmész másik helyre. Ha ezt nem hajlandó tudomásul venni, akkor részedről itt és most be van fejezve a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!