Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit választasz, ha ez áll...

Mit választasz, ha ez áll előtted lehetőségként munkaként jelen helyzetedben, de életed végéig (reál-értéken) ezt kapod érte?

Figyelt kérdés

- nettó 200 ezer havonta, tiszteletreméltó munkát végzel, jó kollégákkal, rendes főnökkel, valamint objektíve olyan a munka, amivel elismerést váltasz ki szinte mindenkiből, mert fontos elvégezni e feladatokat;

- nettó 500 ezer havonta, semmiképp sem nevezhető valójában fontosnak (a munkáltatónak valamennyire nyilván az), különösebben nem érdekel, a kollégák közül néhánnyal jössz ki, néhánnyal kevésbé, a főnököt nem különösebben érdekli, mit gondolsz és helyettesíthető "alkatrész" vagy.

A kérdés természetesen teljesen hipotetikus, arany középút most nincs is.

2021. jan. 12. 12:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igazából pont arra voltam kíváncsi, hogy a jólét, a nagyfokú egzisztenciális biztonság a fontosabb valakinek vagy a szűkösebb, beosztandó keret és a lelki értelemben (minden szempontból) kielégítőbb életforma. Eddig az anyagi szempontok jutnak győzelemre. Az alapján számoltam, hogy nyilvánvalóan élnek emberek tömegei 200 ezerből, ami egyfajta minimum, de be kell osztani. Az ötszázezer pedig egész sok, de még mndig nem olyan csillagászati, hogy senki ne állhatna ellen neki.
2021. jan. 12. 15:41
 12/12 A kérdező kommentje:
*most én "minimumot" írtam a 200-hoz, de természetesen ez egy egészen jó pénz, viszont messze nem biztosít "bármit megvehetek-típusú" anyagi életet.
2021. jan. 12. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!