Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miert akkor veszik eszre az...

Miert akkor veszik eszre az emberek a jelen helyzetuket , mikor mar sullyed a hajo?

Figyelt kérdés
Az egyik munkatarsam azt mondta, hogy kezd leepulni a munkahelyunk .Mondtam neki, hogy ez mar megtortent. Nincs osszetartas, sok a tavozo ember, aki rendes volt, az mar nem konyit a munkahoz, emberekhez.Miert van ez? 42/N
2020. szept. 24. 23:27
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Mert ostobák.
2020. szept. 24. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Más az "inger küszöb" a kollégánál.

A munkavállalókat jellemzően mindig "elvakítja" a vélt vagy akár valós lojalitásuk.

2020. szept. 24. 23:43
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerűen ilyen az ember, nem hosszútávon gondolkodik.
2020. szept. 25. 01:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon ismerős helyzet, mint nálunk.

Van-e személyi változások (elmegy, új jön helyette), az milyen gyakran van? Milyen a vezetés: autokrata, demokrata, laisse-fair stílusú? Mennyire bevezethető az újítások alkalmazása? Vannak-e kiváltságok egyeseknek, míg másnak nincs?

Nagyon összetett ez a dolog, és szerintem ez az állapotváltozás kicsit hasonlít a hajléktalanság állapotához: valakinek az élethelyzete rosszabbodik, megpróbálja azt kézben tartani, igyekszik, elveszti a munkáját, keres 1000-el munkát, nem sikerül 685*, majd kezdi feladni, mert szerinte nincs remény, így marad a rosszban benne.

2020. szept. 25. 06:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a most említi nem azt jelenti, hogy most vette csak észre. Valószínűleg látta eddig is, csak nem akart/tudott róla beszélni.
2020. szept. 25. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!