Magyarországon most jelen pillanatban, van olyan betanított munka ahol 200-250-et meg lehet keresni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 20. 18:26
1/8 anonim válasza:
Persze, gyárban, 3 műszakban, túlórákkal.
2/8 A kérdező kommentje:
Túlóra nelkul nincs ilyen?
2020. aug. 20. 18:31
3/8 anonim válasza:
Betanított munkával? Kizárt. Főleg most a gazdasági visszaesésnél.
4/8 anonim válasza:
Túlóra nélkül nincs. Ennyit kb napi 14 óra munkával lehet keresni, végzettség nélkül.
5/8 anonim válasza:
Javaslom legyél ételfutár. Netpincértől most sokan mennek el, mert seggfejek meg nem teljesen korrektek, így most nagyobb eséllyel vesznek fel. Március végéig dolgoztam ott, előtte borravalóval 500-550 ezerre jött ki a havi fizetésem bicajjal, igaz, meg is dolgoztam érte keményen. Kb 2500-2800 körül jött ki egy óra áltabában borravalóval együtt. 50 ezer a KATA plusz egyéb költségek minimálisak.
6/8 sztbali válasza:
Elég a 2 műszak is túlóra nélkül, de a munka komoly odafigyelést igényel. Jelenleg is így dolgozom és 215 az átlagos keresetem.
7/8 anonim válasza:
Én ezt nem értem bevallom nektek.Hiszen a kormány szerint már régen 360 ezer felett van a fizetés.vagy akkor más az elmélet,és más a valóság.Ez csak vicc volt mert tudom,hogy nulla pénzekért dolgoztatnak embereket.
Mondván,hogy más sem ad többet.De a főnök nagy Merciben feszít,és Dominikán nyaral.
8/8 anonim válasza:
Van. a dk-sok jobban vannak fizetve :( Azok is betanitott szovegelok, hisz maskepp nem lennenek olyan semmik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!