Lennél vállalkozó? Ha nem miért, nem? Ha igen, miért nem teszel/tettél (fiatalabb korban) érte?
29. Köszönöm :-) Valami barkács dolgon én is gondolkodom, nyáron felújítottam a kerítésünket és nagyon élveztem, lehet hogy ilyesmivel kellene elütnöm az időt. Hmmm meg most hogy mondod mindig is szerettem volna gitározni megtanulni.
30. Bocs, de nem azért dolgozom, hogy másoknak adjam. Ahhoz túl sok rosszat kaptam az emberektől.
#26: Köszi, de én írtam eredetileg a 4-500 milliót. Igaz alapvetően a vállalkozásra irányult. De válaszolva, részleteiben, miért is nem elég.
450 millióról indulok, csak hogy átlagoljunk.
Az a ház, amit én el tudnék képzelni és életem végéig kiszolgálna, az 100+ millió Ft + telek. Én úgy saccolom, hogy mindennel együtt, nagyságrendileg 130-140 millió Ft-ból állna meg (elhelyezkedés, megfelelő telek, garázsok, műhely, felszerszámozva, a ház átlag feletti műszaki tartalma, parkosítás, kerítés stb stb.) Marad mondjuk 320 millió. Nekem is az autó a hobbi, szóval 2-4 nem egyszerű autó lenne a napi használós mellett, plusz trailer stb. Nem extrém drága autókban gondolkozom, de így is egy 60 millió elmenne. Marad 260 millió. Ha kicsit optimista vagyok, még van talán 40 évem, az már "csak" kb. 540.000 Ft/hó, ha figyelembe vesszük a fenti, drága hobbit, akkor ez már messze nem nagy összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!