2) Mert nincs ötletem, mivel indíhatnék vállalkozást.
3) Nem tűnik stabilnak.
2) miatt nincs kilátásban hasonló.
2020. dec. 26. 19:47
12/32 anonim válasza:
Nem lennék. Az túl nagy felelősség, amit nem vállalnék.
Ha pedig alkalmazottaim vannak én is felelős lennék amit kiadnak a kezükből és más hülyesége miatt nem akarom, hogy égjen a fejem.
Illetve rengeteg mindenhez kéne értenem, ami számomra szintén macera.
2020. dec. 26. 19:50
13/32 anonim válasza:
Ha lenne 4-500 millióm, hülye lennék bármit is csinálni.
Csak utazgatnék...
2020. dec. 26. 19:53
14/32 anonim válasza:
Nem lennék, jobban szeretem a stabil bevételt akkor is, ha vállalkozóként lehet, hogy többet keresnék. Illetve egy kis cég sosem lesz úgy elegedve lehetőségekkel, mint egy hatalmas multi, mind tanulás, utazás, stb szempontjából. És nekem azért fontos, hogy olyan helyen dolgozzak, ahol ki tudom élni magam k+f területen és ehhez megfelelő összegű eszközök és támogatás áll rendelkezésre. Ezt magam nem tudnám előteremteni egyhamar. Ha vállalkoznék, az kb a tanulmányaim előttre vetne vissza.
2020. dec. 26. 19:55
15/32 anonim válasza:
Lennék, de nem tudok. Pl.: a KATA-ban gondolkodok egy vállalkozás indítása végett, de ahhoz kell egy székhely, ami megoldhatatlan. Érdekelne a dolog, mert lenne egy terület, ami ma menő, és van képzettségem hozzá, csak ismeretségem, azaz ügyfélköröm nincs.
2020. dec. 26. 20:00
16/32 anonim válasza:
Nem mert ötletem sincs milyen vállalkozást indíthatnék, valamint abszolút nincsenek meg a képességeim hozzá. Túl nagy tehernek, felelősségnek érezném, teljesen szétszórt vagyok és hiányoznak az afféle vezetői képességek, tuti megbolondulnék benne vagy nagyon elrontanék valamit.
2020. dec. 26. 20:05
17/32 anonim válasza:
Az vagyok, főállás mellett.
2020. dec. 26. 20:09
18/32 anonim válasza:
#13: És ezért lepontoztál? Gratulálok...
33 évesen úgy gondolom, 4-500 millió nem tartani ki életem végéig jövedelem nélkül, még utazgatás nélkül sem. Mondjuk ha te 60 vagy, akkor megértem...
Mondjuk érdekes, hogy minden válasz le lett pontozva, ahol valaki nem azt írta, hogy igen, vagy azért nem, mert béna hozzá...
2020. dec. 26. 20:22
19/32 anonim válasza:
Utolsó te trollkodsz, vagy szimplán nem tudsz számolni?
2020. dec. 26. 20:24
20/32 anonim válasza:
#19: Parancsolj, vezesd le miért nem tudok számolni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!