Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kollegaként hogy viszonyuljak...

Kollegaként hogy viszonyuljak egy tolvaj, a társait meglopó kollegához, akit a vezetőség kirúgni nem akar?

Figyelt kérdés

Dicső kollegám azt csinálta hogy a céges raktárból kilopkodta a cuccokat, és saját zsebre eladta.

Ezzel meglopta a céget, de ez még nem az én dolgom.

De az már igen, hogy ezzel leltárhiányt okozott mely leltárhiányért ő nem, de mi, többiek, a raktárkezelők anyagi felelőséggel tartozunk.

Ha hiány van a leltárban, azt tőlünk vonják le.

Lebukott a tolvaj, de ha nem bukik le, most majdnem fél milliós hiányt kéne saját zsebből fizetnünk.

Ezek után elég érdekes, hogy a cég nem akarja kirúgni.

De nekem az a kérdésem , mi, a többiek, ezek után emberileg hogyan viszonyuljunk egy olyan kollegához, akii meglopott mindannyiunkat?

mert ő tudta hogy amit csinál az leltárhiányhoz vezet majd, és azt kinek kell kifizetni. Ő ez6t tudta-> tehát minket lopott meg.

Még jó hogy lebukott. És ha nem bukik le? akkor most fizethetnénk a fél milliós kárt.

2020. dec. 26. 09:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Amikor diák voltam a teszkó logisztikán voltam (vagyis nem áruházban, hanem olyan raktárban ahova idegen be se léphet) és az egyik éjszakai műszakban eltűnt 2 db TARGONCA.

na most egy targonca akkora mint egy kocsi és másfél tonna.

És állítólag a portán nem mentek ki vele márpedig máshol nem mehetett ki. A kerítésen nem dobhatták át.

És érdekes módon ott a vezetőség hamar lezárta az ügyet nem kerestek felelőst, és nem tettek rendőrségi feljelentést.

Nem kicsit átlátszó volt.

2020. dec. 26. 11:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
11 Hát persze, így megy ez. Biztos kimentek vele a portán. De ha látta is azt valaki, neki megmagyarázzák miért viszik ki, ő meg elfogadja, nem tehet mást. Utána persze elsímítják az ügyet.
2020. dec. 26. 11:36
 13/15 A kérdező kommentje:

De amikor az egyik diák lehúzott egy doboz kólát a raktárban majdnem kirúgták miatta.

egy targonca meg többmilliós tétel és senkit se érdekelt.

érdekesek ezek.

2020. dec. 26. 11:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A hozzászólásaid alapján nem is értem mit vársz a gyakori népétől.

Lopott a munkatársad és leírtál egy teszkós sztorit. A Karácsony miatt utálom a veled kapcsolatba került tolvajokat és nagyon sajnállak mint szenvedő alanyt. Most jobb kérdező?

Béke veled!

2020. dec. 26. 11:46
 15/15 anonim ***** válasza:
73%

És,hogy bukott le?

Amúgy ha legközelebb ilyen van,magad mond,hogy rendőrséget hívsz,ha nem derül ki,ki a tolvaj.Szerintem amúgy szrd le az illetőt,ne foglalkozz vele,úgysem tudsz mivel hatni rá.Kirúgni meg nem fogják.

2020. dec. 26. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!