Valaki tapasztalt ilyen vezetés váltást a munkahelyén mostanság?
Figyelt kérdés
Jelenleg, ahol dolgozom ott olyasmire készül a munkahely, hogy a vezetőség helyére olyan embereket akarnak rakni, akik abszolút idi-ták és hü-ék még a létezéshez is. Félre értés ne essék, nem kívánom azt a pozíciót amit majd ők betöltenek, egyiket sem. Sőt, én a munkámhoz érték, amit ők fognak csinálni, ahhoz nem értek egy kukkot sem. Viszont a cégen belül nem csak én, de mások is tudják az említett felemelkedőkről hogy az életben maradáshoz is alig értenek, nem hogy ahhoz a pozícióhoz, amibe elő léptetik őket. A bejelentésen nem csak én, hanem más munkatársaim is ledöbbentek, sőt, volt olyan fogadtatása is valakinél hogy röhögésben tört ki, Vagy egyszerűen némán hallgatott, de láttad rajta hogy összeomlott az élete legbelül. Nekem a munkahelyem a megélhetésemet jelenti, tehát egyértelmű hogy nem fogok elszállíngózni máshova fix hely nélkül, de más embereket is megkérdezten az ismerőseim közül és mesélték: ott is hasonló vezetőség csere/váltás történik/tervben van. Ti nálatok is van ilyen, lesz ilyen? Vagy már megtörtént?2020. dec. 23. 04:58
1/4 anonim válasza:
Láttad őket dolgozni az adott munkakörben?
Ha nem, akkor egyelőre vegyük alaptalannak a félelmeidet! Tudod, nem mindig a legmenőbb, legkarizmatikusabb, és legnagyobb szájú ember az, aki a legjobban ért a feladatához.
Nem állítom, hogy ne lenne realitása a félelmeidnek, de egyelőre nem tudhatjuk, hogy mi lesz a végkifejlet. Én pont a fordítottját éltem meg. Egy kifejezetten kompetens, karizmatikus, energikus, igazi vezéregyénnek tűnő emberről derült ki, hogy akkora pöts, amekkorát még a világ nem hordott a hátán.
2/4 anonim válasza:
MIELÖTT valami megtörténik, nem érdemes elöre rémtörténeteket kitalálni!
3/4 anonim válasza:
Most feltették a csomagadagolo Jóskát a szalag végéröl vezetönek? Valami ilyesmiröl szol a kérdés?
4/4 A kérdező kommentje:
Egy szocio-pszichopata állatot akarnak a cég vezetés élére tenni, akinek az elmúlt 5-10 évben kB 50-100 embertől vett fel hitelt, köztük uzsorásoktól és különböző arany lelkű személyektől/szintén hasonló emberektől mint maga, és van egy olyan tippünk, hogy a személyzet is az ő hozzá hasonló hátterű emberekre lesz cserélve, ami - ha kirugnak minket - már nem a midolgunk. Az illető cégen kívülről, a vezetéshez rokoni szál fűzi.
2020. dec. 23. 10:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!