Bizalomvesztésre hogy reagáljak egy munkahelyen?
Súlyos bizalomvesztést szenvedtem az elmúlt 1 évben a munkahelyen, okát nem tudom, de kezd abszurd lenni az egész.
Nagyjából miket vettek el tőlem:
- nem nézhetem meg a céges mail fiókot, helyette minden nekem jövő levél egyenként továbbításra kerül de ne léphetek be oda, ahova évekig beléphettem
- kizártak a nyugta és számlakezelésből
- nem léphetek be a számlázóba még report készítésre sem (tételt eleve nem rögzíthetek)
- nem vehetek át ügyféltől kp-t (évekig mindent átvehettem)
- ha bejövő pénz van oda kell hívnom valakit és az átveszi de én át nem vehetem
- lecserélték minden fontosabb irodán a zárat, és nekem már sehova sincs kulcsom(évekig volt-vagy nem is voltak zárva)
- van olyan iroda ahol naponta lenne dolgom és hívnom kell valakit, hogy nyissa ki ha dolgom van ott
- postát se vehetem ám ha aláírós (évekig csak én vettem át)
- értekezleteken mindig én voltam a jegyzőkönyves, már nem én vagyok
- vannak olyan értekezletek amikről már csak utólag tudok már nem is hívnak tá
Na most ezek egy része alapvetően nem is rossz. Az hogy nem kell számláznom, pénzt kezelnem pl kifejezetten jó. Ha nem kell számláznom nincs felelősség sem, és semmivel nem kellhet elszámolnom,
Ha nincs kulcsom sehova, ha eltűnik valami én csak a kezeim tárom szét....
Na de ezek együtt azért nem durvák? Ha ennyire nem bíznak már benne, miért nem vágnak ki? Volt rá 1 évük
erre még mindig csak azt mondom higgyenek amit akarnak, amíg a lóvét adják. ha szinte a semmi munkára akarnak fizetni lassan 1 éve ahelyett hogy összekapnák a 3 havi végkielégítést és elküldenének.... hát tegyék.
nekik jó, nekem jó.
ja és halkan szólok: ha lenne bármi tényleges dolog ellenem megtehetnék hogy arra hivatkozva fegyelmivel elküldenek végkiel. nélkül, egy fillér nélkül.
de nem teszik = semmi sincs ellenem a kezükben.
ez mindent elmond .
Viszont akkor mire jó ez a rengeteg átszervezés, nem lehet, hogy pl. nem tudnak kirúgni, mert mondjuk a haverod a főnököd felett áll, vagy az egyik munkatársad bajban lenne, mert nem tudná megcsinálni a feladatát, mert ráépülne a tiedére?
Engem nagyon zavarna, hogy feleslegesnek érezném magam, mint aki semmihez sem értene, csak téblábolna ott, szinte asszisztálsz zsebre dugott kézzel ehhez, egy idő után kérdezősködés lesz belőle. Konkrétan a zár lecserélés is olyan, mintha mindenki tudná, hogy tolvaj vagy, de bizonyíték nélkül nem mernének kirúgni, mert simán perre vinnéd a dolgot, és megnyernéd, de úgy sem akarnak tenni, mintha semmi se történt volna. Nem lehet, hogy valaki terjesztett rólad valamit és mindenki elhitte, ezért ez a sok látványos lépés ellened? Új dolgozóra is gondolj, aki a főnök haverja, és épp a te feladataid fogja csinálni, amiket részben elvesztettél, de ez nem magyarázná a zárcserét. Valamit nem mondasz el szerintem.
", szinte asszisztálsz zsebre dugott kézzel ehhez"
250 nettóért én eltéblábolok itt még 10 évig. ha ez nekik jó, nekem jó.
ha meg valaki kérdezősködne(már várom!) hát simán beirányítom őt a főnökhöz. ott kérdezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!