A bizalomvesztést hogy dolgozzátok fel?
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 20:29
1/7 anonim válasza:
Nem világos, hogy mit akarsz kérdezni.
Ha valakiben nem tudok többé megbízni, akkor részemröl le van zárva a dolog.
2/7 A kérdező kommentje:
igen,de ott marad a csalódás,üresség,érthetetlen kérdések,az emberi viszonyok,félelem,bizonytalanság ezeket valahogy fel is kell dolgozni...a kérdés érthető volt...
2014. jan. 1. 20:45
3/7 anonim válasza:
Most én is abban vagyok, ma 2 testvéremben is csalódtam, és ugy érzem, már azt a bizalmat,ami eddig volt az irányukba nem tudom folytatni.Pontosan azért mert mindig én engedek és ezt ki is hasznàljàk.Ma egész nap motyogok magamban, mert olyan nehéz tultenni magamat rajtuk.Szóval az Ujév elsõ napján felkavartak teljesen.Remélem holnapra már enyhülök és nem töröm rajtuk a fejemet.
4/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom,remélem túlteszed magad rajta hamar, nem tudom hogy a hosszan tartó csalódást hogy lehetne enyhíteni...:(
2014. jan. 1. 20:56
6/7 anonim válasza:
A bizalomvesztés szörnyen rossz, feldolgozni szinte lehetetlen én már egy éve próbálok egy ilyen dolgon túl lépni, de egyszerűen nem megy, ahogy te is írtad ott a félelem és az üresség.
7/7 A kérdező kommentje:
igen,ettől félek :( :( bennem is ott van folyamatosan egyfolytában és újak is...volt páromban,a szüleimben,a társadalomban pont azokban akik közel álltak hozzám
2014. jan. 1. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!