Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor mondtok ilyet? Milyen titkok lehetnek azok, amik végzetesek?
Főleg férfiak válaszát várom!
Ha ti azt mondanátok a barátnőtöknek/feleségeteknek/élettársatoknak..., hogy nem mondtok el mindent, és vannak titkaitok. Ha elmondanátok, akkor végleg vége lehet mindennek köztetek, DE állítólag nem nő ügyről van szó.
Ez az eset velem történt meg, de azt mondja a párom, hogy "igen, nő ügy, mert mást úgy se tudsz elképzelni"
Szóval nekem az jött le ebből, hogy nem erről van szó,
De ha nem erről van szó, akkor milyen titok lehet az, amitől azonnal végleg vége mindennek a párunkkal?
21/N
Öhm, ha egy kapcsolat így kezdődik, hogy az egyik fél nemtől függetlenül azt mondja a másiknak, hogy "vannak titkai és nem fog mindent elmondani" már eleve nem túl megnyugtató, sőt, én ilyenbe bele sem mennék. Mivel a kapcsolat egyik legfőbb alapja a bizalom, ez esetben nem mondanám biztosra, hogy megvan, olyan szintem semmiképp, amennyi kéne... De lehet, hogy a barátodnak csak valami negatív tapasztalata van, ami gátolja abban, hogy kellően megnyíljon feléd. Vagy valamiért úgy gondolja nem értenéd meg. Ebből a szövegből nekem is az jön le, hogy nem nőügy, na meg az, amit korábban írtam. Szerintem ez a legkevesebb, amin el kéne gondolkodnod a kapcsolatotokat illetően, mert van itt más gubanc is.
17/L
Nem tudom, hogy mit csináljak!
Mondjam neki, hogy vagy elmondja és megbízok benne így, beszéljük át, vagy véget vetek a kapcsolatunknak!
VAGY: Hozzam helyre a kapcsolatunkat és utána beszélgessek vele ilyenekről? Akkor hátha megnyílik
Ti mit tanácsoltok?
Éppen betegség is lehet a háttérben, amit nem akar elmondani, de én ezt is rossz néven venném.
Ha egy pár vagyunk és komolyan gondoljuk, nincs titkunk egymás előtt, jóban-rosszban együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!