Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mikor mondtok ilyet?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor mondtok ilyet? Milyen titkok lehetnek azok, amik végzetesek?

Figyelt kérdés

Főleg férfiak válaszát várom!

Ha ti azt mondanátok a barátnőtöknek/feleségeteknek/élettársatoknak..., hogy nem mondtok el mindent, és vannak titkaitok. Ha elmondanátok, akkor végleg vége lehet mindennek köztetek, DE állítólag nem nő ügyről van szó.

Ez az eset velem történt meg, de azt mondja a párom, hogy "igen, nő ügy, mert mást úgy se tudsz elképzelni"

Szóval nekem az jött le ebből, hogy nem erről van szó,

De ha nem erről van szó, akkor milyen titok lehet az, amitől azonnal végleg vége mindennek a párunkkal?

21/N

2016. jún. 14. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Tipikus női gondolkodás, és úgy kell kijátszani ahogy a párod mondta...tudod miért? Mert a nők mindent kiforgatnak MINDENT túl gondolnak, ha elmondod nekik az igazságot azt meg soha nem hiszik el, hanem úgy mint te kiforgatod ...figyeld 100%, hogy nő ügy.
2016. jún. 14. 20:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Most direkt szivatsz, hogy nő ügy van, vagy tényleg így gondolod?
2016. jún. 14. 20:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Öhm, ha egy kapcsolat így kezdődik, hogy az egyik fél nemtől függetlenül azt mondja a másiknak, hogy "vannak titkai és nem fog mindent elmondani" már eleve nem túl megnyugtató, sőt, én ilyenbe bele sem mennék. Mivel a kapcsolat egyik legfőbb alapja a bizalom, ez esetben nem mondanám biztosra, hogy megvan, olyan szintem semmiképp, amennyi kéne... De lehet, hogy a barátodnak csak valami negatív tapasztalata van, ami gátolja abban, hogy kellően megnyíljon feléd. Vagy valamiért úgy gondolja nem értenéd meg. Ebből a szövegből nekem is az jön le, hogy nem nőügy, na meg az, amit korábban írtam. Szerintem ez a legkevesebb, amin el kéne gondolkodnod a kapcsolatotokat illetően, mert van itt más gubanc is.

17/L

2016. jún. 15. 02:08
 4/8 A kérdező kommentje:
ez később alakult ki. Több mint 2 éve együtt vagyunk. Szinte teljesen elveszett a bizalom, és mostanában csak úgy eljár sörözni, amikor a sört se szerette régebben e a társaságot... :(
2016. jún. 16. 13:44
 5/8 A kérdező kommentje:
se*
2016. jún. 16. 13:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy mit csináljak!

Mondjam neki, hogy vagy elmondja és megbízok benne így, beszéljük át, vagy véget vetek a kapcsolatunknak!

VAGY: Hozzam helyre a kapcsolatunkat és utána beszélgessek vele ilyenekről? Akkor hátha megnyílik

Ti mit tanácsoltok?

2016. jún. 16. 14:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az elején kéne kezdeni, elgondolkodni, hogy mióta változott a kapcsolatotok, mi lehet az oka, stb... Nyugodtan megpróbáljátok megbeszélni, egyelőre ne fenyegesd szakítással, olyan megoldást kéne találni ha van, ami mindkettőtöknek jó. Ki kellene deríteni, hogy köztetek van a fő probléma, vagy külső dolog is betett, pl. munkával kapcsolatos gondok, amiért kevesebb időtök jutott egymásra, feszültebbek voltatok, egyebek. Először ezt a részét kéne rendezni, aztán azt a bizonyos titkot is nagy valószínűséggel elmondja. Ha meg nem megy, nem kell erőltetni a kapcsolatot, az nem jó se neked, se neki.
2016. jún. 16. 14:59
 8/8 anonim válasza:

Éppen betegség is lehet a háttérben, amit nem akar elmondani, de én ezt is rossz néven venném.

Ha egy pár vagyunk és komolyan gondoljuk, nincs titkunk egymás előtt, jóban-rosszban együtt vagyunk.

2016. jún. 21. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!