Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tényleg rám tudja kenni a dolgot?

Tényleg rám tudja kenni a dolgot?

Figyelt kérdés
Elmentem egy közös képviselethez takarítani panel házakat. Van egy gondok Ő úgymond a főnök. Viszont azt mondta hogy ha Karácsonykor esik a hó, akkor menjek azonnal mert ha valaki elesik a hóban én fogom fizetni a büntetést ha feljelentenek. Viszont a Gondok a házban lakik ahol takarítok, én nekem meg kb fél óra mire kiérek a házhoz. Kaptam papírt is mi a feladatom a hólapátolás nem szerepel benne. A kérdésem ha netán tényleg elesik egy lakó, és a lakó feljelent akkor tényleg én leszek előhozva? be vagyok hozzá jelentve meg minden. Csak azért Karácsonykor én se biztos hogy otthon leszek. Hiába mondtam ezt a ház gondokának azt mondta oldjam meg valahogy. Ja külön ezért nem fizet meg semmi.

2020. dec. 19. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Hülye, max Őt tudják feljelenteni
2020. dec. 19. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ő felelőssége, hogy eltakarítsa, vagy gondoskodjon róla, hogy valaki más megcsinálja. Te alkalmazott vagy, téged szerintem max kirúghatnak ha nem csinálod meg a feladatod.
2020. dec. 19. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

Nemhinném. Mert ha mondjuk te tappenzen vagy akármi? Egy közterület nem lehet egyetlen egy ember felelössége.

Ez olyan lenne ha mondjuk egy gyárban hiànyzik a gyártosort indito jelszavas manusz akkor addig leáll a gyàr?

2020. dec. 19. 18:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt mondta legyek készen hogyha esik Ünnepkor menjek azonnal. Dehát Nekem is van családom velük szeretnék lenni. Erre azt mondta Ő is a családjával szeretne lenni... Nem értem, ott lakik, simán le tudna menni és megcsinálni, ne üljön fent és mindent rámhárít.
2020. dec. 19. 18:54
 5/7 grafno ***** válasza:
100%
Te alkalmazott vagy ott. Ha nincs benne a szerződésben,hogy mi a feladat ilyenkor akkor semmi felelőssége sincs. Az minden egyéb esetben a közöskepviselo felelossege. Ha mas nincs akkor ő megy havat lapatolni, ha ő sem tud akkor egy masik cegnek kellene helyettesitenie, de a felelősség a kozoskepviseloe.
2020. dec. 19. 18:55
 6/7 Micimacko67 ***** válasza:
100%

Kérdező, nézd már meg az előrejelzést...+13 fokot is jósolnak...

Szerinted fog esni a hó?

2020. dec. 19. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem a te felelosseged. Ne lapatolj havat,mert nincs benne a leirasban...

Csak hulyenek nez a gondnok.

2020. dec. 20. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!