Pár napja a barátom érzett valami kúpszerű dolgot a hüvelyemben amikor együtt voltunk. Tudja esetleg valaki, hogy mi lehet az?
Én miómára vagy esetleg cisztára tippelek.
Van pár tünetem is, mint pl alhasi fájdalom, székrekedés, gyakori vizelési inger.
Illetve elég változó a hangulatom es gyakran rám tör a sírhatnék, pedig alapvetően ez nem jellemző nálam...
Ha számít 22/L
Nagyjából mindenki tudja,hogy kb hol van a méhszája.De sztem a többségnek nem a biosz óra fog hirtelen eszébe jutni,ha szex közbe valami olyat érez a másik vagy a salyát hüvelyébe amit korábban nem érzett.
Kérdező a tüneteid valószínűleg PMS miatt vannak.
Nagyon nagy szégyen hogy nem nyúltam magamba hogy milyen tapintása is van. Tényleg. Ezt aztán nagyon lehet a magoláshoz kötni.
Nem tudom miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni. Azért kérdez szerencsétlen mert nem tudja nem azért hogy kiröhögjék. Én csak meg akartam védeni egy kicsit.
Köszönöm mindenkinek a kedves kommentet...az utolsónak tényleg:)
Akit érdekel tumor volt és el is távolították..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!