Ez a féreg jelenti fel a dolgozóit?
Én 2 évig dolgoztam egy cégnél ami eleve rossz hírű a városban... 12 órás műszakok nappal és éjszaka, nagyon kemény fizikai munka...
Mikor beütött a pandémia, rengetegen jöttek oda melózni, még többet követelt a cég, nagyon fáradt vtam már, egyik műszak végén elég durván és szinte ok nélkül leoltott az egyik kolega, e miatt össze balhéztam egy másikkal... ennek rendje szerint el is küldtek májusban, de nem bántam már, habár mérgemben küldtem nekik egy fenyegető videót, de szinte vicc, nem gondoltam komolyan, erre rá 2 hét múlva jöttek a házhoz a rendőrök és elvittek, feljelentett az a tetű termelési igazgató...
E miatt most van egy zaklatási ügyem, de kmolyan egy ilyen hírű cég jelentget?
A munkakörülmények borzalmasak, a gépek életveszélyesek meg tényleg nagyon kemény fizikai munka, kevés pénzért, utólag bele gondolva, hülye vtam, hogy 2 évig csináltam.
Azóta már rég új helyen vagyok, de a rendőrségi ügy miatt nem tudok évekig szabadulni Tőlük...
Ma meg már kb. 1 hete olyan ünnepi hangulat van, dícsérnek minket, ajándékokat kapunk, ezek meg azt is csinálták, hogy karácsonyi ünnepséget ugyan tartottak, de csak az éppen szabados műszakok vehettek részt, aki épp be volt osztva annak melózni kellett, az ünnepségen a vezetőség dicséret helyett is csak szidta a melósokat, hogy milyen xarok vagyunk...
Többször volt munkahelyi baleset, volt akinek állítólag a karja is leszakadt az üzemben és nem azért mert a gépeket nem lehetne biztonságosan üzemeltetni csak akkora a hajtás, hogy tesznek magasról a biztonsági berendezésekre, csak MENJEN A GÉP!
Narköznak meló közben, rendszeresek a verekedések...
És egy ilyen féreg tesz feljelentést egy dolgozó ellen???
Most gondolkodom, hogy viszonzom nekik a szívességet és fel jelentést teszek ezek miatt...
Kihez tudok fordulni? Munkaügyi bíróság, nav vagy ki?
Amúgy meg jó pár olyan alkalmazottja van, aki ült is, nehogy már èn jelentsek rájuk veszèlyt, röhej...
Amúgy meg a tanúk vallomásaiból is kitűnik, hogy kibaxásból jelentett fel, nem azèrt mert annyira be vnának fosva...
Èn meg kibaxásból elküldöm a kèpeket an navnak amiket meló közben, füves cigi füstben csináltam, persze nèvtelenül, mit szólnak majd hozzá...
Én nem ismerem se a céget, se téged. Az, hogy leírom, hogy megfontoltan kellene dönteni amíg eljárás van ellened nem a cég védelme.
Amúgy azért a rendőrségnek nem nehéz beazonosítania egy emailt még ha csinálsz egy kamu email címet is, ha elküldöd a képet, hogy munka közben füveztél azzal téged is meg lehet bűnetetni.
Èn nem füveztem...
Másik, halottál már a proxyról?
Kereshetik az email forrását indiában :D
Nem akarlak megbántani, de a proxyd szart sem ér:D (mondom ezt úgy hogy a párom a rendőrségen dolgozik, és pont az informatikával kapcsolatos a munkája)
Szerinted ha adócsalók, drogdílerek adatait le tudják szedni az internetről, akkor Kis Lacika mucsajröcsögei gyári munkás proxyja sokat jelent nekik? :)
Képzeld el, nem, sőt nincsenek ilyen problémáim az új helyen...
De védjetek csak ilyen férgeket, ez a magyar módi!
Meg a vevőnek selejtet küld ki, nem ritka, hogy vissza küldik a termékeket, meg egyszerűen életveszély ott dolgozni, volt mikor fekete munkásokat költöztettek be a gyárba, de védjetek csak ilyen férgeket, ezért tart ott az ország ahol, igazatok van, álljatok be Ti is oda melózni és két verekedés közt mindogassátok, hogy én vagyok a közveszélyes!!!
Idióták...
Senki nem védte a céget, ezt csak te gondolod bele. Akik válaszoltunk, nem ismerjük a céget, nem dolgoztunk ott, nem tudjuk (de még te sem), mi és mennyi igaz a karlevágós sztorikból.
Ami viszont egyértelmű és te sem tagadod, hogy fenyegető videót küldtél, amiben közveszélyesnek és bosszúállónak állítod be magad. A stílusod alapján az is vagy. Másokat ezért már rabosítottak, vagy bedobtak az IMEI-be kényszergyógykezelésre. Én is felnyomtalak volna a rendőrségnél, nem azért, mert féreg vagyok, hanem mert ha már meg kell halnom, ne valami idegbeteg miatt történjen.
Az, hogy még értelmetlenül tovább forrongsz és bosszút forralsz, holott már régen nem dolgozol ott és így nincs már rá okod (írod is, h jobb helyen vagy), azzal csak magad alatt vágod a fát. Sokan dolgoztunk már g€ci munkáltatóknál, és minden esetben ott volt a felmondás és egy új, nyugodt élet kezdetének lehetősége. Ha te nem akarsz nyugodt életet élni, lelked rajta, de ne várd, h bólogassunk a kirohanásaidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!