Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez a féreg jelenti fel a...

Ez a féreg jelenti fel a dolgozóit?

Figyelt kérdés

Én 2 évig dolgoztam egy cégnél ami eleve rossz hírű a városban... 12 órás műszakok nappal és éjszaka, nagyon kemény fizikai munka...

Mikor beütött a pandémia, rengetegen jöttek oda melózni, még többet követelt a cég, nagyon fáradt vtam már, egyik műszak végén elég durván és szinte ok nélkül leoltott az egyik kolega, e miatt össze balhéztam egy másikkal... ennek rendje szerint el is küldtek májusban, de nem bántam már, habár mérgemben küldtem nekik egy fenyegető videót, de szinte vicc, nem gondoltam komolyan, erre rá 2 hét múlva jöttek a házhoz a rendőrök és elvittek, feljelentett az a tetű termelési igazgató...

E miatt most van egy zaklatási ügyem, de kmolyan egy ilyen hírű cég jelentget?

A munkakörülmények borzalmasak, a gépek életveszélyesek meg tényleg nagyon kemény fizikai munka, kevés pénzért, utólag bele gondolva, hülye vtam, hogy 2 évig csináltam.

Azóta már rég új helyen vagyok, de a rendőrségi ügy miatt nem tudok évekig szabadulni Tőlük...

Ma meg már kb. 1 hete olyan ünnepi hangulat van, dícsérnek minket, ajándékokat kapunk, ezek meg azt is csinálták, hogy karácsonyi ünnepséget ugyan tartottak, de csak az éppen szabados műszakok vehettek részt, aki épp be volt osztva annak melózni kellett, az ünnepségen a vezetőség dicséret helyett is csak szidta a melósokat, hogy milyen xarok vagyunk...

Többször volt munkahelyi baleset, volt akinek állítólag a karja is leszakadt az üzemben és nem azért mert a gépeket nem lehetne biztonságosan üzemeltetni csak akkora a hajtás, hogy tesznek magasról a biztonsági berendezésekre, csak MENJEN A GÉP!

Narköznak meló közben, rendszeresek a verekedések...

És egy ilyen féreg tesz feljelentést egy dolgozó ellen???

Most gondolkodom, hogy viszonzom nekik a szívességet és fel jelentést teszek ezek miatt...

Kihez tudok fordulni? Munkaügyi bíróság, nav vagy ki?

#fólia #Szeged #Rotapack
2020. dec. 18. 15:44
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
95%
Mindig érdekes látni, hogy ősemberek nemcsak történelem órán léteznek, hanem napjainkban, a való életben is. Legalább kőbaltával csináltad azt a videót? Fel is karcoltad valami barlang falára? Hány FPS-sel?
2020. dec. 18. 15:56
 2/30 anonim ***** válasza:
97%

Tök mindegy, hogy milyenek a munkakörülmények - a te fenyegetésed külön jogi ügy.

Jelentsd fel te is a borzalmas körülmények miatt- ha mered...

2020. dec. 18. 15:57
 3/30 anonim ***** válasza:
93%
#1: :-DDDDD
2020. dec. 18. 15:57
 4/30 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=kU6alk-WPSw

Ilyesmi videó csak kicseréltem a képeket...

A másik! Te vagy az ősember!

2020. dec. 18. 15:58
 5/30 A kérdező kommentje:
2-es, itt nem az a kérdés, hogy merem e hanem hogy mikor...
2020. dec. 18. 16:01
 6/30 anonim ***** válasza:
97%
Te is skizofréniás vagy?
2020. dec. 18. 16:03
 7/30 anonim ***** válasza:
81%
Te tiltakozol az ősember megszólítás ellen, aztán lazán az "e" kérdőszócskát kötőjel nélkül írod. Ha már itt emberekkel kommunikálsz, próbáld már megadni a másiknak a tiszteletet, és ne füstjelekkel, meg ungabungával tedd!
2020. dec. 18. 16:07
 8/30 A kérdező kommentje:
Jó, kössünk bele jelentèktelen dolgokba, a lènyeg nem változik... Úgy lehet, hogy nyoma marad az èletemben ès hagyjam szó nèlkül??
2020. dec. 18. 16:10
 9/30 anonim ***** válasza:
97%

#4: azért ez elég para videó, bőven kimeríti az életveszélyes fenyegetés fogalmát. Örülhetsz, hogy ennyivel megúsztad. Amit nem értek: először megcsinálod magadnak a bajt, utána csodálkozol, hogy nem hagy békén a yard.

Mondhatnám, hogy legközelebb számolj el 10-ig... csak az a baj, nem tűnsz megfontolt embernek, a cég nevét sem valami bölcs dolog egy lejárató nyilvános posztban közölni, még hashtagben sem. Ezzel is csak egy újabb okot adsz a yardnak, hogy bekopogjanak hozzád. Nem lenne jobb örülni, hogy megszabadultál attól a helytől és lezárni a témát?

2020. dec. 18. 16:33
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Mivel van egy zaklatási ügyed már a céggel én nem vagyok benne biztos, hogy jót tenne a tárgyalásodnak ha feljelentéd a céget, ha mindenképp ilyen irányban lépnék megkérdeznék erről egy ügyvédet...

Amúgy a munkáltató szempontjából -

Egy kirúgott alkalmazott vagy, akinek verekedési ügye is volt a céggel és egy fenyegető videót küldesz amiben az írod, hogy egy skizofrén bosszút fog állni. Hát nem is tudom miért gondolhatják, hogy esetleg egy skizofrén beteg vagy aki bosszút akár állni rajtuk... 🤷🏼‍♀️🤔 Szerintem ne lépj semmit ügyvéd nélkül és örülj ha még szabadulok a céggel egymástól.

2020. dec. 18. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!