Nem nyalás a főnöknek és CSAK a főnöknek karácsonyi ajándékot adni?
Nem erősen nyalás ez?
egy alkalmazott karácsonyi ajándékot ad a munkahelyen. ez még egy dolog.
szelektíven ad, ez is egy dolog. miért is adna mindenkinek, még a portásnak is. eddig oké.
na de ő egyes-egyedül egy embernek ad (ez még mindig oké lehet)-na de az az 1 ember PONT a főnök???
ott vonul a folyosón az ajándékcsomaggal be a főnök irodájába.
hát ez erősen nyalás . szerintem.
szerintetek?
Én már adtam ajándékot előző helyemen a főnökömnek kari előtt... na nem azért, mert főnök (eleve már kilépés előtt voltam pár héttel), hanem mert már korábban is barátok voltunk (és nem azért voltunk barátságban, mert ő főnök). És nem ajándékcsomagot kapott díszdobozos Chivas Regal-lal, hanem egy apró, de személyes csecsebecsét. És nem a kollégák előtt, hanem négyszemközt.
Szóval, lehet ezt sokféleképpen is csinálni. De abban is biztos vagyok, hogy egy ilyen "hello nyaller" közegben még én is megkaptam volna ezért a magamét. Hadd legyen már az ajándékozó dolga, kinek ad és milyen célból.
"Egyébként meg, mi közötök hozzá?!"
A világon semmi, de a véleményünket hozzáállásunkat megmondhatjuk! Ugyan miért is ne mondhatnánk meg?
Most ha te bejössz egy rózsaszín cipőben, akkor noha semmi közöm hozzá miben vagy de azért meg fogom mondani hogy k***va ronda a cipőd.
MIért is ne mondanám meg?
"Remélem, minél hamarabb ott hagyja a francba ezt a helyet,"
óóóó nem megy az sehova. az egy örök bútor itt, az itt volt X éve és 20 év múlva is itt lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!