Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem nyalás a főnöknek és CSAK...

Nem nyalás a főnöknek és CSAK a főnöknek karácsonyi ajándékot adni?

Figyelt kérdés

Nem erősen nyalás ez?

egy alkalmazott karácsonyi ajándékot ad a munkahelyen. ez még egy dolog.

szelektíven ad, ez is egy dolog. miért is adna mindenkinek, még a portásnak is. eddig oké.

na de ő egyes-egyedül egy embernek ad (ez még mindig oké lehet)-na de az az 1 ember PONT a főnök???

ott vonul a folyosón az ajándékcsomaggal be a főnök irodájába.

hát ez erősen nyalás . szerintem.

szerintetek?

2020. dec. 9. 20:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én már adtam ajándékot előző helyemen a főnökömnek kari előtt... na nem azért, mert főnök (eleve már kilépés előtt voltam pár héttel), hanem mert már korábban is barátok voltunk (és nem azért voltunk barátságban, mert ő főnök). És nem ajándékcsomagot kapott díszdobozos Chivas Regal-lal, hanem egy apró, de személyes csecsebecsét. És nem a kollégák előtt, hanem négyszemközt.

Szóval, lehet ezt sokféleképpen is csinálni. De abban is biztos vagyok, hogy egy ilyen "hello nyaller" közegben még én is megkaptam volna ezért a magamét. Hadd legyen már az ajándékozó dolga, kinek ad és milyen célból.

2020. dec. 9. 21:08
 12/21 Girlll3 ***** válasza:
100%
Szerintem csúnya dolog emiatt kiközösíteni. Nem vagytok különbek. Egyébként, ha nyalás, ha nem, ez egy gesztus a másik ember felé.
2020. dec. 9. 22:45
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
10: Ez a Balázska Bt. vagy a Balázska Alapítványi Iskola.
2020. dec. 10. 07:20
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj kérdező, de az, hogy beszóltok neki és "gyűlölet tárgya lett", sokkal taszitóbb viselkedési forma, mint az hogy ajándékot ad a főnöknek. Ennyire nyiltan gyűlölködni, ez....nem is találok rá szavakat, de egyszerűen szűnalmas és nagyon-nagyon gáz. Úgy van ahogy előttem irta valaki, nem csoda hogy ilyen társaságból csak a főnöknek ad ajándékot, valószinűleg ő az egyetlen aki magasabb szinten van mint egy óvodás. Az eszetekbe sem jut, hogy esetleg régebbi barátságban van a főnökkel, és ezért adott neki? Egyébként meg, mi közötök hozzá?!
2020. dec. 12. 08:34
 15/21 A kérdező kommentje:

"Egyébként meg, mi közötök hozzá?!"

A világon semmi, de a véleményünket hozzáállásunkat megmondhatjuk! Ugyan miért is ne mondhatnánk meg?

Most ha te bejössz egy rózsaszín cipőben, akkor noha semmi közöm hozzá miben vagy de azért meg fogom mondani hogy k***va ronda a cipőd.

MIért is ne mondanám meg?

2020. dec. 12. 09:58
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
15: Talán mert senki nem kérdezi a véleményedet?
2020. dec. 12. 10:10
 17/21 anonim ***** válasza:
#15: mi közöd másnak a rózsaszín cipőjéhez? Miért ne érezhetné valaki magát jól, ha neki úgy tetszik, és másnak sem árt? Mert te azt mondod? Az megvan, hogy "élni, és élni hagyni"?
2020. dec. 12. 10:42
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
És ha én meg bemegyek a rózsaszín cipőmben és megmondom neked, hogy "kva ronda az arcod"? Miért ne mondhatnám meg.
2020. dec. 12. 10:45
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
14-es vagyok: kérdező, ezek után még kevésbé csodálkozom rajta, hogy a kollégátok egyedül a főnöknek adott ajándékot. Őszintén sajnálom őt, hogy ilyen társaságban kell dolgoznia. Remélem, minél hamarabb ott hagyja a francba ezt a helyet, ti meg köszörülhetitek a nyelveteket máson.
2020. dec. 12. 11:22
 20/21 A kérdező kommentje:

"Remélem, minél hamarabb ott hagyja a francba ezt a helyet,"

óóóó nem megy az sehova. az egy örök bútor itt, az itt volt X éve és 20 év múlva is itt lesz.

2020. dec. 12. 13:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!