Nem nyalás a főnöknek és CSAK a főnöknek karácsonyi ajándékot adni?
Figyelt kérdés
Nem erősen nyalás ez?
egy alkalmazott karácsonyi ajándékot ad a munkahelyen. ez még egy dolog.
szelektíven ad, ez is egy dolog. miért is adna mindenkinek, még a portásnak is. eddig oké.
na de ő egyes-egyedül egy embernek ad (ez még mindig oké lehet)-na de az az 1 ember PONT a főnök???
ott vonul a folyosón az ajándékcsomaggal be a főnök irodájába.
hát ez erősen nyalás . szerintem.
szerintetek?
2020. dec. 9. 20:35
2/21 A kérdező kommentje:
a kollegák körében azóta gyűlölet tárgya lett az ajándékozó, van aki szemtől szembe úgy köszön neki hogy "na helló nyaller"
2020. dec. 9. 20:39
3/21 A kérdező kommentje:
van aki belemondta a képébe: undorító nyalógép vagy.
ő meg csak idétlenül vigyorgott
2020. dec. 9. 20:40
4/21 anonim válasza:
Mi köze van másnak ehhez rajtuk kívül?
Nekem az ilyen, hogy mást köpködni, hogy ő mit miért csinál sokkal irritálóbb, mint maga az ajándék.
5/21 anonim válasza:
Lehet a fonok nem nevezi nyallernak es ezert kapott ajandekot.
6/21 anonim válasza:
Foglalkozz inkabb a sajat dolgoddal,es ha nyalasbol csinalja? Egyebkent meg amikbol irtal nem csodalom hogy nektek nem adott semmit,nyilvan a fonokod nem ilyen szinten van mint ti,pont ezert kapott egyedul.Remelem nyugodtabban alszotok mert beszoltok neki,jol megmondtatok,igazi erett viselkedesre utal...jezus
7/21 anonim válasza:
Ez szerintem még a dönöknek is kínos
9/21 anonim válasza:
Szerinted azok az emberek jobbak akiket a 2-es és 3-as válaszodban írtál? Megsúgom: nem, sőt...
10/21 anonim válasza:
Ez most egy munkahely vagy egy általános iskolai osztály? Nehéz eldönteni a leírás alapján.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!