Miért kell mindennap ugyanazokat a köröket futni?
Nekem is van egy hasonló kollégám mint amilyen lehetsz.Nem úgy kezeli a problémát,vagy megbeszélendő kérdést,adott feladatot,hogy odajön hozzám,hogy beszéljük meg és oldjuk meg-szakmai dolgok-hanem fut a főnökhöz,vagy mostanában már egyéb felső vezetőkhöz és megpróbál rajtakapni és "felnyomni".A probléma az,hogy elmondják neki,hogy amit csinálok jól csinálom és ő nem figyelt oda erre meg arra.ilyenkor visszavesz pár napra,már úgy néz ki,hogy együtt tudunk dolgozni,aztán amikor szerinte "ismét hibázok",már fut is a vezetőhöz bepanaszolni,ahol ismét elmondják neki,hogy jól csinálom és ő nem figyelt oda.És ez ismétlődik.Őt szétfrusztrálja én meg röhögök rajta.
Az a probléma gyökere,hogy én az ő munkáját is el tudom végezni probléma ls hiba nélkül,ő viszont az enyémet nem,mert nem ért hozzá és az én munkámnak csak egy kis százaléka ugyanaz mint az övé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!