Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kell mindennap ugyanazok...

Miért kell mindennap ugyanazokat a köröket futni?

Figyelt kérdés
Van egy ffi munkatárs, aki bármit csinál, nem tud beilleszkedni hozzánk. Ha segìtesz neki, akkor cserébe kiidegel, ha nem szólsz hozzá, akkor dámát játszik, vérig van sértve. Először az alacsony óraszám volt a gond, aztán a gyereke, utána a főnököt nèzte ki magának. Én szóltam erről a főnöknek, annak a főnökének is, de mindenki támogatja. Ha más jelzi, hogy problémák vannak vele, akkor sem csinálnak semmit. Sőt, az ember azt kapja, hogy empatikusak legyünk, csak magunkkal foglalkozzunk, mert mi minden konfliktus helyzetben benne vagyunk, nekem is voltak problémáim, neki is vannak. Nem tudom, hogy milyen megpróbáltatás lehet egy főnöknek lenni, de úgy érzem, hogy néha az igazgatói szintet is megütöm, mivel igazi harcos vagyok, aki mindenkit és mindent képes jóra formálni. Minden egyes nap szeretettel fogadok mindenkit, bármikor lehet rám számìtani. Mégis, mintha minden egyes nap ugyanaz történne. Miért van ez?
2020. nov. 20. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
He? Konkrétan semmit nem írtál le a problémáról, a végén meg magad istenítetted. Most akkor, mi is a kérdés? Csak én nem értem?
2020. nov. 21. 00:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
:D a vége nekem is meglepetés volt :D :D :D nagyon nevetek
2020. nov. 21. 00:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy hasonló kollégám mint amilyen lehetsz.Nem úgy kezeli a problémát,vagy megbeszélendő kérdést,adott feladatot,hogy odajön hozzám,hogy beszéljük meg és oldjuk meg-szakmai dolgok-hanem fut a főnökhöz,vagy mostanában már egyéb felső vezetőkhöz és megpróbál rajtakapni és "felnyomni".A probléma az,hogy elmondják neki,hogy amit csinálok jól csinálom és ő nem figyelt oda erre meg arra.ilyenkor visszavesz pár napra,már úgy néz ki,hogy együtt tudunk dolgozni,aztán amikor szerinte "ismét hibázok",már fut is a vezetőhöz bepanaszolni,ahol ismét elmondják neki,hogy jól csinálom és ő nem figyelt oda.És ez ismétlődik.Őt szétfrusztrálja én meg röhögök rajta.

Az a probléma gyökere,hogy én az ő munkáját is el tudom végezni probléma ls hiba nélkül,ő viszont az enyémet nem,mert nem ért hozzá és az én munkámnak csak egy kis százaléka ugyanaz mint az övé.

2020. nov. 21. 04:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Rébuszokban beszélő őrült.
2020. nov. 21. 07:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
irigy vagy ezt akartad leirni?
2020. nov. 21. 10:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!