Amióta itt vagyok folyton van valami egészségügyi panaszom, olyan is, amivel előtte nem volt problémám, illetve régi "vendég" is visszatért. A munkakörömet nem szeretem, mert az a dolgom, hogy eltűrjem a sok hülye ember üvöltözését és olykor a személyeskedését. Az elmúlt évben tropa az egészségem.
Veletek volt már ilyen? Munkahely váltás után megoldódtak a panaszok?
Legelső munkahelyem ilyen volt. Ott rohadjon meg, ahol van!
Ellenségnek nem kívántam azt a helyet, pedig azokból van dögivel.
jan. 19. 17:43
2/13 anonim válasza:
Igen, idegileg teljesen kikészített és a gyomrom sem bírta.
jan. 19. 18:11
3/13 anonim válasza:
Igen, volt. Minden reggel hánytam.
jan. 19. 18:18
4/13 anonim válasza:
Igen, volt. Volt olyan, hogy random hánytam egyet. Nem tudtam megmagyarázni mitől, mi volt a baj, majd felmondtam és elmúlt.
A jelenlegi helyemen meg állandóan szorongok, magas a pulzusom, fáj a mellkasom, fáj a fejem/fülem, vérzik az orrom, és kb állandóan meg vagyok fázva, és egyre gyakoribbak ezek a tünetek. Az orvos szerint tuti, hogy a stressz(mielőtt ide jöttem semmi ilyen jellegű bajom nem volt), és érzem is, hogy gyűlölöm az egészet, és lépnem kéne, de nem vesznek fel sehova máshova dolgozni. Ha így folytatódik, akkor ott fogok bent megdögleni.
jan. 19. 18:31
5/13 anonim válasza:
Volt. ráment az alvásomra, pedig jó alvó voltam. A legerősebb altatóval se tudtam 2-3 óránál többet aludni.
Amióta felmondtam végigalszom az éjszakát ébredés és altató nélkül.
jan. 19. 19:28
6/13 anonim válasza:
Persze. Egyik helyen például egyfolytában szellőztetni kellett, mert valaki szerint mindig rossz volt a levegő. Meg az egyik csaj láthatóan valóban dezodor ellenes nézeteket vallott. Szóval gyakorlatilag a hideg levegőn ültünk, mint valami piacosok folyamatosan. Próbáltam valahogy minél jobban felöltözni, de folyton az urulógusnál kötöttem ki, vagy kórházban. Végül felmondtam, de nekik is elegük lett a betegszabijaimból egy idő után. Ugyanitt volt egy olyan agresszívan nyomuló vezető, hogy bejött az irodámba, és olyan fejgörcsöt éreztem, mint még soha. Egy másik helyen pedig tele volt a munkahely primitív áskálódó kollégákkal, olyan hasgörcseim voltak, hogy járni alig tudtam. Volt olyan, hogy éppen be tudtam mászni a munkahelyre, mondtam a többieknek, hogy légyszi 10 perc, és kezdek, erre elmentek bemosni a főnöknek. Az meg elővett, hogy senkit se érdekel az egészségi állapotom. Innen is eljöttem.
jan. 19. 21:31
7/13 A kérdező kommentje:
Nálam is már rezeg a léc a táppénz miatt...
jan. 19. 21:33
8/13 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, mondjuk az "csak" a szakmai gyakorlatom helye volt, ahol több, mint 3 hónapot töltöttem. A hasam is odavolt, számon is heteken át állandóan herpesz volt, a mentális részéről nem is beszélve.. Lejárt az arra az időre kötött szerződésem, utána még majdnem 2 hónapba telt, míg úgy igazán rendbe tudtam magam szedni, minden téren.
jan. 19. 21:45
9/13 anonim válasza:
3#
Elnézésedet kérem, az egyetért gomb helyett a félig hasznosra nyomtam véletlenül. :/
jan. 19. 22:54
10/13 anonim válasza:
Na, a lepontozó 75%-osnak megint sikerült beizzítani az összes lepontozó profilját..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!