Felmondás próbaidő alatt?
Nem.
De tapasztalatom az, hogy a többség bele sem írja önéletrajzba az ilyet, hiszen annyira rövid időről van szó.
Az ok meg ezernyi lehet:
- visszajelzés egy talonban lévő munkahelyről
- silány munkakörülmények
- kiderül, hogy a munka nem olyan, mint amilyennek ígérték
igen, 1 nap után.
Bele se írtam az önéletrajzba. A kiskönyvbe bekerült, akkor elmondtam, az igazat, hogy nem vagyok biorobot.
Igen. 2 napot bírtam egy nagyon putri építkezésen, ahol kb éppen csak a levegővételért nem járt 350 ezer forintos bírság. Mondtam is, hogy na, elmentek a fa szba, és léptem. Nem írtam bele soha az önéletrajzba.
Pennyben is dolgoztam 2,5 napot. Durván csicskáztatni akartam, én meg elküldtem a francba a vezetőt, és ennek ott lett vége. Soha nem írnám bele az önéletrajzba.
2. Megnézte a főnök a kiskönyvedet és rákérdezett? Én ahol eddig voltam csak a hr nézte és nem hasonlították össze az önéletrajzommal :D
Igen mondtam már fel próbaidő alatt, csak interjún kérdezték, hogy miért akarok eljönni ilyen hamar, mondtam, hogy nem jöttek be a számításaim. Pozitív nekik, hogy egyből tudok kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!