Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felmondás próbaidő alatt?

Felmondás próbaidő alatt?

Figyelt kérdés
Ti már mondtatok fel próba idő alatt?Ha igen, akkor miért és mennyi idő után hagytátok ott? A következő helyen mit mondtatok, önéletrajzban hogyan védtétek ki ezt?

ma 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

De tapasztalatom az, hogy a többség bele sem írja önéletrajzba az ilyet, hiszen annyira rövid időről van szó.

Az ok meg ezernyi lehet:

- visszajelzés egy talonban lévő munkahelyről

- silány munkakörülmények

- kiderül, hogy a munka nem olyan, mint amilyennek ígérték

ma 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

igen, 1 nap után.

Bele se írtam az önéletrajzba. A kiskönyvbe bekerült, akkor elmondtam, az igazat, hogy nem vagyok biorobot.

ma 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem erdemes beleírni, en nem fogom. 1 het volt.
ma 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen. 2 napot bírtam egy nagyon putri építkezésen, ahol kb éppen csak a levegővételért nem járt 350 ezer forintos bírság. Mondtam is, hogy na, elmentek a fa szba, és léptem. Nem írtam bele soha az önéletrajzba.

Pennyben is dolgoztam 2,5 napot. Durván csicskáztatni akartam, én meg elküldtem a francba a vezetőt, és ennek ott lett vége. Soha nem írnám bele az önéletrajzba.

ma 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:

2. Megnézte a főnök a kiskönyvedet és rákérdezett? Én ahol eddig voltam csak a hr nézte és nem hasonlították össze az önéletrajzommal :D

Igen mondtam már fel próbaidő alatt, csak interjún kérdezték, hogy miért akarok eljönni ilyen hamar, mondtam, hogy nem jöttek be a számításaim. Pozitív nekik, hogy egyből tudok kezdeni.

ma 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!