Munkahelyről kirúgnak ha próbaidő alatt szabadságot veszek ki?
Három hónap alatt egyszer kértem 2 napot, meg egyszer 1-et mert balesete volt egyik családtagomnak és felmentem hozzá Pestre kórházba.
Párom kiakadt, hogy nem vagyok normális, ilyenkor meg kell "húzni magam", kussolni és bedolgozni magam, mert ezekkel a szabadságkérésekkel azt a látszatot keltem hogy nem vagyok megbízható. (???!!!)
Felnőtt ember vagyok, a munkáltató is és ha nem lehetett volna akkor nyilván közli, hogy most nem tud kiadni szabadságot.
Tényleg van a háttérben ilyen rosszallás próbaidő alatti szabadság kérésnél?
Nekem ez újdonság, de én szellemi munkát végzek, párom most tanul egyetemen és ezelőtt csak gyári betanított munkát csinált.
# 1
Akkor nekem hogy adhattak? :O
Ezek szerint csak szóbeli próbaidő?
# 7
Azért durva lehet neked ennyire rettegni a munkáltatódtól. Ez a kifejezés hogy nem gyenge, ugye arra utal hogy a szabadság nem kivétele az erény.
Nekem azért ebben is más a helyzet. Erre a szakterületre 1 év alatt tudtak velem együtt összekaparni 3 embert, 4-500 jelentkezőből.
# 7
Megértem az egyik hónapról másikra élők rettegését. Az borzasztó lehet, hogy még egy szabadság kivételt is végig kell gondolni ilyen szempontból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!