Takarítók, akik magánlakásokat takarítotok, ez normális?
Hívtunk takarítót, ablakmosást redőnyökkel, fürdő és wc takarítást kértünk most. Amíg ő takarított, én dolgoztam, mielőtt elment, nagyjából megnéztem, rendben is találtam mindent. Kifizettem, elment.
Később észrevettem, hogy a wc-t nem csinálta meg, valószínűleg elfelejtette, mert tényleg mindig kérdezte, hogy még mit szeretnék. A redőnyöket lemosta, de a tokot nem. A vödröt a koszos vízzel, benne a ronggyal otthagyta a folyosón.
Nem tudom eldönteni, ez még az ő dolga-e, vagy normális, hogy otthagyta? Ti hogy szoktátok? Mit gondoltok, legközelebb megkérhetem, hogy pakoljon el maga után?
Voltam takarítónő is életem egy nehezebb korszakában és ma már nekem van takarítónőm a rokkantságom okán, a gyerekem jóvoltából.
A vödröt a koszos vízzel nem hagyhatja ott, mindent rendjén el kell pakolnia maga után.
Amit meg kifogásolsz, azt a legközelebbi alkalommal mondd meg, mert ha nem teszed, azt fogja hinni, hogy neked úgyis jó.
Egyébként az első alkalom mindig a legnehezebb, mindkét fél számára.
Az ablakmosás akkor probléma, ha különben minden mást is kell, de itt nem kellett. Ezért mondom, hogy ez nem heti feladat, inkább 2-3 hónapos.
De ha először volt, akkor semmiképp nem szabad otthagyni.
14-es, nem az ablakmosás a lényeg. Az a munka meg volt beszélve. Az meg az én dolgom, hogy milyen gyakran kérem, nem ingyen várom, ő meg mondhat nemet bármikor.
Legközelebb pontosabb leszek, bizonyára ki kell ismernünk egymást.
tanulópénz
legközelebb leírod előre egy papírra a mostani kérdései alapján, hogy mit kell megcsinálnia amiben azt is írod, hogy a végén a vödröt is elteszi a helyére. Ő meg majd pipálgatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!