Takarítók, akik magánlakásokat takarítotok, ez normális?
Hívtunk takarítót, ablakmosást redőnyökkel, fürdő és wc takarítást kértünk most. Amíg ő takarított, én dolgoztam, mielőtt elment, nagyjából megnéztem, rendben is találtam mindent. Kifizettem, elment.
Később észrevettem, hogy a wc-t nem csinálta meg, valószínűleg elfelejtette, mert tényleg mindig kérdezte, hogy még mit szeretnék. A redőnyöket lemosta, de a tokot nem. A vödröt a koszos vízzel, benne a ronggyal otthagyta a folyosón.
Nem tudom eldönteni, ez még az ő dolga-e, vagy normális, hogy otthagyta? Ti hogy szoktátok? Mit gondoltok, legközelebb megkérhetem, hogy pakoljon el maga után?
Ezért nem szabad random embert ilyesmivel megbízni.
Takarítónénit csakis személyes ajánlás alapján, olyanoktól, akiknél már bizonyított.
Ha először volt ott, akkor nem kell magára hagyni:) Meg kell nézni hogy dolgozik és nem normális, hogy szanaszét hagyja a cuccát.
A másik oldalról pedig az ablakmosás nem a normál takarítás része, így ha ezért morci volt, akkor az érthető. Igaz nem írtad, de ha redőnymosás volt, akkor szerintem ablak is. Az külön alku része szokott lenni.
A takarítás hosszú távon értelmes dolog, ha egyszerre akarsz megcsináltatni 1-2 havi munkát, az nem fog menni.
Megbeszéltük, hogy most ablaktakarítást is kérek redőnyökkel együtt, úgyhogy morci nem nagyon lehetett, ha már ő vállalta el így a munkát.
Összesen két és fél órát volt itt, ebben benne volt még pár apróság, szóval nem tudom, milyen 1-2 havi munkáról beszélsz.
8: ????????
Hol látod a tisztelet hiányát...? Azt, hogy magában úgy gondolja, hogy nem jól végezte a munkáját az illető...?
Nem vagy te fordítva bekötve? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!