Normális, hogy ilyen dolgokba megy bele egy munkaerő közvetítő cég dolgozója?
Ma voltam egy cégnél interjún, ahol a hölgy a családi dolgaimról kérdezgetett, hogy pl miért vagyok együtt azzal, akivel, nőljek végre fel, hogy képes lennék-e elhagyni a páromat, ki él a másiknál (én nála vagy ő nálam) meg ilyesmit.
Ez normális? A fél órából, amit beszéltünk, talán 5 perc volt, ami a munkáról szólt.
Ő 30 körüli nő, én 25 éves lány vagyok, a párom 29 éves nő.
A facebookon kellett jelentkezni az állásra egyébként, ahol kint van, hogy kapcsolatban vagyok a lánnyal, akivel együtt élek. (Hátha ez is számít)
Nem normális,bár sztm ő is leszbikus,és tetszhettél neki.
Biztos lecsekkolt facebookon.
Mindenesetre ennyire első körben ez nagyon nem oké.
Rákerestem a neten, hogy őszinte legyek a jobboldali piercingje miatt (a barátnőm szerint az egy jelzés, hogy az ember meleg) és egy férfival van többnyire a képein, szerintem ő a párja.
Viszont soha életemben nem kérdeztek ilyenekbe bele egy helyen sem, amikor munkát kerestem. Meg állandóan azt mondogatta, hogy férfi, férfi, férfi a páromra. Mintha ... nem akarok belemagyarázni semmit, de arra várt volna, mikor javítom ki, hogy nem férfi, hanem nő.
Nem mondanám, hogy nagyon nyilvános, mivel alig látszik valami a profilomon.
Van fent összessen talán 5 képem, amiből egy képen vagyok én egyedül, a többi kép meg baromság, de nem is látható olyannak, aki nem ismerősöm, a lakóhelyem van megadva és van 75 ismerősöm (tehát egy olyan sincs, akit nem ismerek).
Azért van kint, hogy kapcsolatban vagyunk, mert a mániája a páromnak, hogy szégyellem, letagadom, ilyesmi...
Csak meg akart téríteni, mert meleg vagy. Ehhez pedig senkinek semmi köze munka szempontjából. Ilyenkor udvariasan meg lehet kérni, hogy te munkáról jöttél tárgyalni, nem pedig a magánéleti dolgaidról.
Amúgy elég fura egy világban élünk, hogy amíg a normális melegeket (érts nem a tollboában parádézó) elítélik, meg megszólják, az rendben van hogy xy meg orrba szájba csalja a párját, azt valahogy nem akarják szóvá tenni.
Micsoda viselkedés! Én is tanulok HR-t, és ilyeneket nekünk TILOS csinálni. Elképesztő.
Arra is tilos és büntetendő rákérdezni,hogy terhes-e vagy akar-e mostanában gyereket az illető.
Amúgy kicsit igazságtalan, hogy a kotnyeles nőket senki se jelentgeti fel, de ha egy férfi interjúztató viselkedne így,az zaklatásnak minősül. Annak ellenére érzem így, hogy lány vagyok.
A helyedben nem hagynám ezt annyiban! Tegyél panaszt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!