Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Normális, hogy ilyen dolgokba...

Normális, hogy ilyen dolgokba megy bele egy munkaerő közvetítő cég dolgozója?

Figyelt kérdés

Ma voltam egy cégnél interjún, ahol a hölgy a családi dolgaimról kérdezgetett, hogy pl miért vagyok együtt azzal, akivel, nőljek végre fel, hogy képes lennék-e elhagyni a páromat, ki él a másiknál (én nála vagy ő nálam) meg ilyesmit.

Ez normális? A fél órából, amit beszéltünk, talán 5 perc volt, ami a munkáról szólt.

Ő 30 körüli nő, én 25 éves lány vagyok, a párom 29 éves nő.

A facebookon kellett jelentkezni az állásra egyébként, ahol kint van, hogy kapcsolatban vagyok a lánnyal, akivel együtt élek. (Hátha ez is számít)

2020. okt. 22. 11:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Gyári munkákról volt szó. 2 illetve 3 műszakban.

Végül azt mondta, hogy értelmes vagyok és alkalmas lennék a munkavállalásra, de az életvitelem jelenleg nem az és nem hiszi, hogy elég erős vagyok hozzá, hogy változtassak rajta.

Pedig nem is mondtam olyanokat magamról szerintem, ami ilyesmire enged következtetni.

Annyit mondtam, hogy van biztos segítségem a gyermekfelügyeletben és hogy úgy vágtam bele az álláskeresésbe, hogy hosszútávú, stabil állást keresek, mert én hosszútávra tervezek. Nem akarok költözni, nem tervezek gyermeket sem és szükségem van egy olyan állásra, ahol megfizetnek.

2020. okt. 22. 14:32
 12/17 A kérdező kommentje:

Erre persze azt mondta, hogy egy stabil, jó céghez közvetítenek embereket, de neki nincs rá garancia, hogy én megbízható lennék és szerinte úgyis közbejönne valami nekem és akkor ő kerülne miattam pácba.

Lényegében mintha ő kezességet vállalna értem azzal, hogy kiközvetít engem.

De másnál is ugyan ennyi felelőssége van, mint nálam.

Mitől lesz valaki biztosabb munkavállaló?

2020. okt. 22. 14:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Ez mind csak kötekedés volt a részéről.

Tudod ki a biztosabb munkavállaló? Akinek saját lakása van, egészséges és vagy nincs gyereke vagy már felnőtt. Ezt a nőt az egészben az zavarja, hogy meleg vagy és szerintem attól tart, hogy a gyárban kiderül, hogy meleg vagy belédkötnének, illetve a saját renoméját is félti, hogy szóváteszik, hogy "ilyen" (bocs) embert küldött oda. Sajnálom, hogy egy nehezített pálya így az élet és nem hagynak boldogulni. Sajna ez van, ha felvállalod magad és az életed, ami szomorú.

2020. okt. 22. 14:47
 14/17 A kérdező kommentje:

A vicc az egészben, hogy szóba sem hoztam, hogy kivel élek együtt, meg ilyen sosem ért még életemben.

Biszexuális vagyok, albérletben élek és egy nővel élek párkapcsolatban, ez igaz. De ettől függetlenül nem érzem magamat kevesebbnek, mint mondjuk egy hetero nő, aki férjnél van.

Nem akarok férjhez menni, nem akarok (jelenleg úgy érzem) férfival kapcsolatot többet...de ezt sosem hangoztatom, nem zavar, ha valaki férfival él vagy bármi.

Egy teljesen átlagos 25 éves vagyok és csak munkát szeretnék.

Azt hiszem...ha mehetnék oda, akkor sem mennék, mert szívem szerint úgy elmondanám ennek a nőnek a véleményemet. Már ott is fortyogott bennem, de ahogy telik az idő, egyre dühösebb vagyok és kellemetlennek érzem ezt a vájkálást az életemben, a lelkemben és a gondolataimban.

Olyan szívesen elmondanám neki, hogy ehhez semmi joga nem volt és hogy soha senki sem hozott még ilyen kellemetlen helyzetbe engem.

2020. okt. 22. 14:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Az, hogy kitetted Facebookre, hogy nővel vagy kapcsolatban már céltáblává tesz és előítéleteket hoz. esetleg a beállításoknál változtasd meg, hogy csak az ismerőseid láthassák a kapcsolati státuszod és akkor a barátnőd is megnyugszik, de még sincs ország-világ előtt.
2020. okt. 22. 15:37
 16/17 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, kérlek szólj a nő feletteseinek! Ezt nem teheti meg, egyértelműen diszkrimináció ért. Jogod van további lépésekre is akár, de minimum a feletteseinek jelezd hogy mi történt!

Kizárólag a munkához kapcsolódó tulajdonságaidat,végettségeidet vehette volna figyelembe, az hogy te kivel élsz, nem rá tartozik!

2020. okt. 22. 16:57
 17/17 anonim ***** válasza:

mondtad volna h 3asba is benne lennél . Na jó vicceltem, de értsd jól.

A baj h a nők többsége elcs.szett az országban , tudom vannak normálisak is de kevesen.

Szoval könnyen bele lehet futni ilyenekbe.

Aki ennyire belemegy a magánéletedbe arrol tudhatod h nem a te javadra fog tenni.

Szoval máskor ne válaszolj ilyen kérdésre, tudd h ugysem ettöl fugg a munkahelyed.

Már elöre tudta h nem fog felvenni mert bisex vagy mégis hivott interjura, na ez a gáz

2020. okt. 23. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!