Nem alap lenne hogy egy prüszkölő harákoló beteg nem jön be a munkahelyre, vagy ha már bejött, a főnök küldi haza de azonnal?
Ott prüszköl köhög harákol és 5 percenként ismételgeti hogy semmi bajom semmi bajom, de azért két marokra tömi magába a gyógyszert. A főnök meg áll és mint bálám szamara nézi és semmit se tesz.
Nem evidens lenne hogy az ilyen be se jön, vagy ha már akkora segg volt hogy bejött, maga a főnök küldje haza?
Az tuti, hogy ha én elkapok valamit, csak egyet köhintsek és már orvos és tp. Az tuti.
És akkor meg megy majd a rinyálás hogy annyian hiányoznak. Hát ha beteget beengednek, pár nap és a fél banda otthon lesz az biztos.
Haza kellett volna küldeni, vagy legalább nektek szólni a főnöknek, hogy ebben a járványos időszakban legyen erre tekintettel és ha ilyen van intézkedjen.
Anyuéknál is volt 1 beteg ember, na arról kiderült, hogy covidis, letesztelték az irodát, még találtak 3at plusz mindenkit hazaküldtek 10 napra, az iroda meg bezárt, közben a nyakunkon egy csomó meló.
És mit tehet a sima alkalmazott aki nem küldheti haza, és nem vonhatja felelősségre a főnököt sem? passzív ellenállásba fog.
Betegállomány. Majd ha a fél iroda hiányzik, majd tán észbe kap a főnök. Nincs messze egyébként, a harmad emberállomány már most hiányzik.
"vagy legalább nektek szólni a főnöknek"
Minek? Open office iroda ott áll és látja hallja.
" hogy kinyitottad volna a kicsi szád és hangot adtál volna panaszodnak."
Másnap nem hiszem hogy lenne állásom.
De helyette dolgozni gondolom meg nem akartok, mi?
Anno full náthásan engem sem küldtek haza Mekiből, ott fújtam az orrom a kasszában, a vásárló előtt.
Annyi megjegyzést kaptam a főnöktől, hogy miért a tiszta papíros kukába dobom a koszos zsepit?🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!