Mit gondoltok azokról az emberekről, akik betegen mennek be iskolába/munkahelyre?
Hát...legalább kiírtad magadból :D Most nyilván bólogatásra vágysz, hát ja nem szép dolog, hogy bemennek, másrészt meg sok szülő beküldi a gyereket, mer nehogymár lógjon? Hová rakja? Vegyen ki szabit? és különbenis :D
Sok irodában meg a home office valami ördögtől vlaó dolog, pedig valójában a legélhetőbb rendszer, ha nincs szükség szmeélyes jelenlétre...kicsit fejlődnünk kell ezen a téren. Ezen kívül mondjuk egy skype óra miért olyan elképzelhetetlen?
A Home office-t én is támogatom, álommeló lenne csak sajnos Magyarországon. Meg a skype szerű jelenlétet is egyetemen, valamilyen olyan programmal, ahol a tanár otthonról közvetíti az anyagot és mások otthonról bekapcsolódnak. És lekövetné, hogy ki meddig volt bent a kurzuson. Természetesen egyetemen lenne ez a leghatékonyabb.
Nem kell szabit kivenni azért mert a gyerek otthon fekszik influenzásan. otthon egyedül is meg tud gyógyulni, ha nagy baj van majd hív telefonon vagy bemegy/beviszem az orvoshoz. Egyedül is tudja inni a neocitránt meg bevenni az algopyrint, és van TV, internet hogy elfoglalja magát. Nem értem mi ebben a rohadt nehéz. Majd felzárkózik a tanulányaiból, első az egészség, utána a tanulmányok.
Sok munkahelyen, élethelyzetben annyira leterheltek az emberek, hogy fel se tűnik, hogy ez most betegség, és nem fáradtság. Ha minden kis rosszullét miatt otthon maradsz, annyi meló gyűlik össze, hogy biztosan belebetegedsz. Szóval inkább bemész. Nincs rendben, de ez van. Az egyetemisták meg
csak nem akarnak egyedül otthon maradni.. vagy ezt látják a szüleiktől, és azt hiszik, hogy ez így helyes.
Egyetemre bementem, reggeltől estig ott voltam betegen. Nem volt lázam vagy ilyesmi, és nem is vírus volt, de én szenvedtem, az tuti. Nem akartam elhasználni a hiányzásokat.
Na, soha többé ilyet! Megbántam.
Nagyon megbántam. Ráadásul utána olyan beteg lettem, hogy egy hétig nem bírtam bemenni. Mert nem pihentem ki időben.
Talán inkább azzal kellene foglalkoznod, hogy miért ilyen baromi gyenge az immunrendszered, hogy folyton elkapsz valamit.
Vitaminok, sport és sok alvás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!