Már nem először vettem észre h a spárosnő lehúz apróval a közértbn itt egy ezresmultkor a 10ből nem adott vissza,mit lehet csinánli,törzsvásárló vagyok-miért nem becsülnek?!?vagyis miért innkorektek?!?
Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 11:14
21/24 A kérdező kommentje:
Ebbe tok igazad van utolsó,ez az én saram...
2020. okt. 11. 18:49
22/24 anonim válasza:
Szólj ott helyben. Dolgozik, elfárad, benézi, előfordul, ott helyben szólj.
Nekem az egyik Tesco pénztáros sose vette figyelembe a kuponokat. Már nem fizetek nála, mert ez nem benézés, hogy nem adja ide, ami járna (nem mindig tudom, mikor van ilyen akció, csak van, amikor a szüleim szoktak kapni, és onnan tudom, hogy megint olyan hét van), vagy nem csippantja be, amit én odaadok, csak úgy tesz, mint hogyha... Nem éri meg a vezetők felé jelezni, hadd dolgozzon, csak én más pénztárnál fizetek.
23/24 A kérdező kommentje:
És ha nem el anyám apám akkor ?!?
2020. okt. 11. 23:20
24/24 anonim válasza:
7-es nem a szó ismerete a kérdés, hanem már nem használunk ilyen régies kifejezéseket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!