Már nem először vettem észre h a spárosnő lehúz apróval a közértbn itt egy ezresmultkor a 10ből nem adott vissza,mit lehet csinánli,törzsvásárló vagyok-miért nem becsülnek?!?vagyis miért innkorektek?!?
Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 11:14
2/24 A kérdező kommentje:
spar budapest-azt lehet egy vevő bugázott meg...mindenesetre,onnan kevesebb vissszajáróval jöttem haza...
2020. okt. 11. 11:23
3/24 anonim válasza:
1. Spar, vagy közért?
2. Lehet, hogy nem direkt csinálta, csak elnézte.
4/24 A kérdező kommentje:
ja az lehet csaskm másodszor,spar a közért neve,sokadjára nézi el...
2020. okt. 11. 11:25
5/24 anonim válasza:
Miért nem ott szólsz ahelyett, hogy utólag panaszkodsz?
Számold meg a visszajárót mindig és ott azonnal jelezd, ha kevesebbet kaptál.
6/24 anonim válasza:
Amikor megkapod a visszajárót, akkor szólsz, ha nem stimmel.
A "közért" meg már régen nem létezik, amire gondolsz, az az élelmiszerbolt, de ha csak a spar nevet említed, akkor is mindenki tudja, mire gondolsz, ellentétben a már nem létezö közért szóval.
7/24 anonim válasza:
Érdekes, felénk mindenki ismeri a közért szót, pedig pestiek vagyunk, nem valami zsákfalusiak...
Kötekedés helyett mi lenne, ha érdemi választ adnátok?
8/24 anonim válasza:
Oké, érdemi válasz: szembesíteni kell a "spárosnőt" a hibáival.
9/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm 7eske. Tényleg az kéne,H saját maga vegye észre a hibát....
2020. okt. 11. 11:37
10/24 anonim válasza:
#7:
Ha neked az már kötekedés, hogy leírták páran, hogy közértek már nincsenek, akkor az a te bajod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!